Victoria’s Secret. Un nou magazin te asteapta in Mega Mall, Bucuresti

1
De Gavrila Alina
15 apr. 2024

Victoria’s Secret, liderul in retail de lenjerie si produse de infrumusetare, se extinde cu deschiderea unui nou magazin complet in Bucuresti.

Victoria’s Secret detine inclusiv colectii moderne, in trend, parfumuri de lux, ingrijire de corp si tinute lounge. Noul magazin deschis in Mega Mall, are un design inovator, cu un spatiu reconfortant ce faciliteaza descoperirea pieselor vestimentare pentru o experienta de shopping impecabila.

Lenjerie intima sau de noapte pentru femei

In noul magazin poti gasi cele mai recognoscibile sutiene ale brandului. Insa nelipsite sunt si gamele de lenjerie intima sau de noapte. Produsele de infrumusetare sunt de asemenea disponibile, inclusiv cel mai nou parfum, Bare Eau de Parfum.

Sedinte de fitting gratuite

Mai mult, poti cere sfatul in ceea ce priveste modelul si marimea de sutien care ti se potriveste cel mai bine. Iar vestea cea buna este ca acedte sedinte de fitting sunt gratuite si nu trebuie programate in prealabil.

Pentru mai multe detalii despre deschiderea oficiala, urmareste @victoriassecretromania pe Instagram.

Locatie:  Mega Mall, Bucuresti.

Orar: Luni – Duminica 10 – 22

Victoria’s Secret & Co. (NYSE: VSCO) este un retailer specializat in colectii moderne. Acestea includ sutiene exclusive, lenjerie de corp, lenjerie de noapte, articole athleisure si de plaja. Dar si parfumuri de lux premiate si produse pentru ingrijirea corpului. VS&Co consta in brandurile lider de piata Victoria’s Secret si Victoria’s Secret PINK, care au un tel comun de a inspira si da incredere clientelor noastre in orice stadiu al vietii.