Kristen Stewart: „Mi s-a zis sa nu ma mai tin cu prietena de mana in public“

1
De Maria Constantin
4 sept. 2019

Inca de cand si-a castigat celebritatea interpretand-o pe Bella Swan in seria „Amurg”, viata amoroasa a actritei Kristen Stewart a fost in centrul atentiei.

Iar despartirea de cel care i-a fost coleg si iubit, Robert Pattinson, dupa ce ea l-a inselat, a scos-o si mai mult in lumina reflectoarelor.

De atunci, Kristen Stewart si-a afirmat deschis orientarea bisexuala, fiind vazuta in compania modelului Stella Maxwell si a cantaretei franceze Soko, dar latura ei sentimentala nu a fost niciodata pe deplin lamurita.

Conceptii de moda veche

Vedeta are acum o relatie cu scenaristul Dylan Meyer si recunoaste ca atractia sa pentru femei i-a pus probleme in cariera. Intr-un interviu publicat de editia britanica a revistei Harper’s Bazaar, Stewart a dezvaluit ca a refuzat sa-si schimbe viata personala pentru a obtine avantaje pe plan profesional.

„Cineva de moda veche mi-a spus – vrei sa-ti pastrezi cariera, succesul si productivitatea, iar aici sunt oameni care nu te plac, nu le place ca te intalnesti cu fete si nu le place ca te expui ca o lesbiana ba declarata, ba nedeclerata, dar nici nu te identifici clar ca o heterosexuala. Iar oamenilor le place sa stie diverse lucruri, asa ca cine naiba esti de fapt?”, a povestit ea.

Refuzul compromisului

Stewart a mai spus ca la un moment dat a fost sfatuita sa nu-si mai arate in public afectiunea pentru iubita sa, ca sa aiba o sansa de a primi rolul de supererou intr-un film: „Mi s-a spus clar: daca vrei, fa-ti o favoare si nu te mai afisa in public tinandu-te de mana cu iubita, ai putea juca intr-un film Marvel.”

Reactia actritei a fost ferma: „Nu vreau sa lucrez cu oameni de genul asta.”

In iulie, inainte de relatia cu Dylan, Kristen si Stella Maxwell au fost vazute sarutandu-se. Actrita si modelul casei Victoria’s Secret au avut o relatie de doi ani si s-au despartit in octombrie 2018.

Actrita a mai avut in trecut o aventura cu cantareata St. Vincent (al carei nume real este Annie Clark) si cu cantareata franceza Soko (Stephanie Sokolinski).

In mai 2013, Robert Pattinson si Kristen Stewart, starurile francizei „Twilight/Amurg”, s-au despartit, la mai putin de un an dupa aventura pe care ea a avut-o cu Rupert Sanders, regizorul peliculei „Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/Snow White and the Huntsman”, in care aceasta a jucat rolul principal.

Foto: Getty Images