Pizza desert cu pere, branza de capra si miere

Noi tocmai ne-am descoperit pizza preferata. Aluatul e crocant, iar branza de capra, invaluita intr-un strat decadent de miere, complementeaza perfect aroma perelor.

In plus, e gata in doar 30 de minune, ceea ce inseamna ca e perfecta pentru serile de weekend, cand nu vrei sa petreci foarte mult timp in bucatarie, dar astepti cativa prieteni in vizita si vrei sa-i servesti cu ceva special si deosebit de delicios.

Ingrediente pentru pizza desert cu pere, branza de capra si miere:

Doua pere decojite si foliate subtire

½ lingura de unt

200g branza de capra

¼ cana ceapa dulce, tocata fin

3 linguri de ulei de masline

Cateva ramurele de cimbru

4 linguri de miere

Un praf de sare

Cateva nuci

2 lipii naan

Mod de preparare:

Soteaza ceapa intr-o lingura de ulei de masline pana cand devine aurie.

Intr-o tigaie separata, topeste untul si adauga perele, gatindu-le timp de 10 minute pe ambele parti.

Amesteca branza de capra cu 2 linguri de miere si ramurelele de cimbru.

Unge lipiile de naan cu ulei de masline si adauga branza, ceapa si perele.

Coacele timp de 8 minute, dupa care presara nucile, un pic de miere si cateva frunze proaspete de cimbru.

Foto: Instagram – Gabriella Valladares