2 indicii clare care iti arata daca ai o relatie care va dura

1
De Maria Constantin
11 dec. 2022

E greu de stiut la ce sa te uiti ca sa afli daca o relatie va dura sau nu. Un lucru e sigur: la temelia oricarei relatii minunate stau doua elemente.

Cand intalnesti pe cineva din intamplare, ai rabdare. Daca ai rabdare, vei putea sa observi daca exista chimie si, mai important, vei vedea daca detii primul ingredient necesar pentru o relatie trainica, scrie Your Tango.

Sunt doua lucruri importante pe care trebuie sa le urmaresti cand incepi sa te vezi cu cineva si care iti pot arata ca ar putea fi ceva special.

1. O relatie solida este o conversatie fara sfarsit

Oamenii care au o chimie naturala pot vorbi ore in sir si sunt cu adevarat interesati de ceea ce spune celalalt. Cand se intampla asta, incearca sa observi daca se intampla aceste trei lucruri:

7 lucruri mai rele decat inselatul intr-o relatie

– Sunteti atenti unul la celalalt. Ai senzatia ca timpul si-a pierdut sensul? Aveti contact vizual constant, fara sa va straduiti? Ai senzatia ca toti ceilalti din incapere au disparut? Sunt semne bune.

– Miscarile corpului se sincronizeaza. Cand mergeti impreuna, pasii vostri se potrivesc? Spatiul dintre voi e corect? Simti nevoia de a va tine de mana sau chiar sa-ti pui bratul in jurul sau? Ar putea fi ceva intre voi.

– Te simti bine. Nu e neaparat un semn clar, dar stii cand se intampla. Abia astepti sa va vedeti? Vrei ca intalnirea sa nu se mai termine? Esti curioasa in legatura cu el? Te face sa te simti bine? Suna bine.

Cele 8 comportamente intelepte care dovedesc ca te afli intr-o relatie de lunga durata

2. O relatie este o serie de intelegeri respectate

Motivul pentru care prima etapa a unei relatii este importanta il reprezinta intelegerile necesare pentru a ajunge acolo. Iata trei lucruri la care trebuie te uiti de la primele intalniri:

– Te suna atunci cand ti-a spus ca o sa te sune? Nu-i nevoie sa stai ca pe ghimpi asteptand sa sune telefonul. A zis ca o sa te sune la o anumita ora si asta a facut. Asta inseamna ca nu se joaca si ca este ceva important pentru el. E un semn bun.

Cum stii ca iubesti pe cineva cu adevarat?

– Are un plan pentru intalnirile voastre?

Daca da, inseamna ca pentru el intalnirea este un eveniment. Nici macar nu trebuie sa fie ceva foarte elaborat. O masa draguta, poate un film sau o zi petrecuta la muzeu – ceva care sa-ti transmita „imi pasa cum ne petrecem timpul impreuna, asa ca il planific”.

– Apare la timp? Ei bine, nu toti barbatii sunt foarte punctuali si exista chiar o perceptie ca persoanele care obisnuiesc sa intarzie ar putea fi cool. Uneori poate fi traficul de vina sau un eveniment neprevazut la serviciu. Alteori, GPS-ul il trimite pe cai intortocheate sau i se intampla sa-si estimeze gresit timpul. Ideea este urmatoarea: daca intarzie si nu te suna sau nu-ti da un mesaj, ar trebui sa aiba un motiv excelent. Altfel, adio urmatoarea intalnire!

Foto: freepik.com