Ai un nou iubit, dar ti se pare ca inca se mai gandeste la fosta? 5 semne care il dau de gol si ce poti face mai departe

Semne ca se gandeste la fosta
1
De Cristina Tudor
31 oct. 2022

Dupa finalul unei relatii in care ne-am implicat mult, putem suferi o vreme buna si este posibil chiar sa avem tendinta sa comparam alti potentiali parteneri sau partenere cu fosta relatie.

Unele persoane pot avea tendinta sa compare calitatile partenerilor, altele defectele. Prima varianta este mai dureroasa pentru noua relatia, a doua insa ne determina sa ne fie teama sa intram intr-o noua relatie. Dar cand inca porti in inima fosta iubire, sunt semne si comportamente care te dau de gol. Acestea pot fi observate cu usurinta. Asadar, daca ai intrat intr-o noua relatie si crezi ca partenerul tau inca se gandeste la fosta, iata ce semne il dau de gol.

Ai un nou iubit, dar ti se pare ca inca se mai gandeste la fosta? 5 Semne care il dau de gol

Ii pastreaza mesajele

Sigur ca nu umblii in telefonul lui, insa se intampla in mod involuntar cand cauta un mesaj sa observi ca mesajele ei sunt tot acolo. La fel si pe retelele de socializare.

Aceste urme pot fi prezente fie pentru ca nu si-a facut timp sa le stearga sau ca pur si simplu considera ca fac parte din trecutul sau si nu are niciun motiv sa le stearga, fie pentru ca inca mai tine la ea.

Daca ultima varianta este cea reala, cu siguranta vor fi mai si alte semne si comportamente care iti vor da de gandit.

Pastreaza la vedere pozele cu fosta sa iubita sau intr-o maniera accesibila
Venind in vizita, poti observa ca in biblioteca sa ori pe noptiera au ramas poze cu fosta sa prietena sau care reprezinta momente cand acestia erau inca impreuna.

Ori poate pastreaza la indemana un album cu fotografii care amintesc de ultima sa relatie. Doar de ultima sa relatie si nu despre alte relatii ori alte experiente diferite (de exemplu cu colegii de munca).

Poate ca inca nu a fost dispus sa le puna intr-o cutie de amintiri.

Au pastrat o prietenie parca prea stransa

Daca sunteti impreuna si observi ca ii suna telefonul, este fosta sa prietena si vorbesc zeci de minute, fara a-si comunica ceva important si urgent, lasandu-te singura sau altfel spus pe locul doi, nu este de mirare ca iti vei pune intrebari.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com