Cum sa atragi un barbat onest si sa-l faci al tau pentru totdeauna

1
De Cristiana Astefanoaiei
27 mart. 2023

Sinceritatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei relatii sanatoase si fericite. Atrage un barbat sincer si pastreaza-l cu ajutorul acestor sfaturi.

In general, cea mai importanta parte a atragerii unui barbat sincer este sa fii tu insati si sa iti exprimi valorile si principiile intr-un mod clar si sincer. Daca ai grija sa comunici in mod deschis si sa fii consecventa in propriile tale actiuni, vei atrage un barbat care va face aceleasi lucruri. Totusi, exista cateva lucruri pe care ar fi bine sa le aplici de la primele intalniri ca sa vezi daca potentialul tau partener este ceea ce iti doresti.

Fii tu insati

Nu incerca sa fii altcineva doar pentru a-l impresiona. Nu te preface in niciun fel la primele intalniri, pentru ca tu meriti sa fii vazuta si acceptata pentru ceea ce esti, nu pentru ceva ce vrei sa pari. Daca un barbat nu te poate accepta asa cum esti, atunci nu este persoana potrivita pentru tine.

Fii clara cu privire la valorile tale

Daca sinceritatea este importanta pentru tine, spune-i acest lucru barbatului cu care te intalnesti. Acest lucru ii va arata ca esti o persoana cu principii puternice si ca nu tolerezi minciuna sau disimularea. Daca vezi ca este genul care se eschiveaza sau observi ca iti incalca principiile, fugi.

Nu tolera minciuna

Daca te minte sau iti ascunde ceva, trebuie sa il confrunti cu acest lucru si sa ii spui ca nu tolerezi astfel de comportamente. Daca nu este dispus sa fie sincer cu tine, atunci poate este momentul sa te gandesti la o alta relatie.

Invata sa citesti semnalele

Fii atenta la comportamentul barbatului si la felul in care se exprima. Daca observi semne de disimulare sau evitare a subiectelor delicate, ar putea fi un semn ca nu este un barbat sincer. Nu privi doar modul in care se comporta cu tine, ci vezi si cum vorbeste cu prietenii sai, cum povesteste despre job sau pur si simplu cum raspunde la unele intrebari.

Fii deschisa si onesta

Comunicarea este cheia unei relatii sanatoase, asa ca asigura-te ca esti deschisa si sincera cu barbatul de care iti place. Daca vrei sa faca si el acelasi lucru, stabileste tu un exemplu, inca de la primele intalniri. Nu tine sub pres subiectele sensibile sau importante, ci abordeaza-le, caci asa vei afla daca relatia voastra are un viitor.

Invata sa asculti

Daca vrei sa atragi un barbat sincer, trebuie sa fii o ascultatoare buna. Asculta-l atunci cand vorbeste si arata-i ca iti pasa de ce are de spus. Daca ii arati respect, el va fi mai dispus sa iti ofere aceeasi atentie.

Fii consecventa

Fii consecventa in propriile tale actiuni si comportamente. Daca esti mereu indecisa si nehotarata, una spui si alta faci, partenerul tau nu va avea incredere in tine si in relatia voastra.

5 lucruri care se intampla cand esti intr-o relatie care scoate tot ce-i mai rau din tine

In relatii, ca in orice in viata, atragi ceea ce oferi. Daca iti doresti pe cineva care sa fie deschis, fii si tu la fel. Daca vrei un barbat sincer, fii pregatita sa ti se ceara acelasi lucru.

Foto: Freepik.com