Psihologii dezvaluie 8 secrete ale barbatilor pe care femeile nu le cunosc

1
De Cristina Tudor
27 oct. 2022

Barbatii nu au nevoie de foarte multe pentru a fi fericiti cu adevarat.

Femeile au secrete pe care partenerii lor le afla mai tarziu, in relatie… insa si barbatii au secrete. Ei pastreaza lucruri pentru ei insisi pentru ca le este teama sa isi arate vulnerabilitatea. La fel ca si noi, femeile, si ei se pot indragosti nebuneste, si ei pot suferi in iubire.

Un lucru este cert: cu totii ascundem lucruri la inceputul unei relatii si este posibil sa nu stim adevarul pana cand nu ne indragostim cu adevarat de cei cu care suntem.

Iata care sunt aceste secrete:

1. Un barbat prefera sa rezolve problemele fara sa discute despre sentimente

Barbatii nu sunt intotdeauna buni in identificarea sau discutarea sentimentelor. Ei prefera sa vina cu o solutie si sa rezolve problema fara sa se adanceasca in emotiile asociate problemei.

Atunci cand ajungi sa te indragostesti, incepi sa descoperi acest secret si sa faci o schimbare pozitiva: sa nu crezi ca el nu vorbeste despre sentimentele lui pentru ca nu ii pasa – ci pentru ca asa functioneaza creierul lui.

2. Barbatii nu reusesc sa citeasca bine oamenii

Femeile au abilitati sociale foarte bune, insa barbatii nu reusesc sa citeasca bine oamenii. Asadar, nu te astepta ca partenerul de cuplu sa stie ce iti doresti sau sa iti citeasca gandurile. Pentru a evita orice problema incearca sa fii sincera si transparenta cu el.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: freepik.com