7 semne ca partenerul tau nu este fericit langa tine

1
De Alice Papuc
25 apr. 2024

Este important sa recunosti aceste semne si sa abordezi in mod deschis problemele cu partenerul tau, astfel incat relatia dintre voi sa nu se deterioreze.

Este momentul sa recunoastem: un barbat nefericit intr-o relatie nu isi arata sentimentele in acelasi fel in care o facem noi, femeile. Astfel, se poate intampla sa nu sesizam ca partenerul nostru se confrunta cu anumite probleme in ceea ce priveste relatia de cuplu. Cu toate acestea, este crucial sa recunosti cateva semnale, astfel incat sa abordezi problema alaturi de el si sa ajungeti la o rezolvare.

Evita sa comunice cu tine

Un semn clar ca partenerul tau nu este fericit cu relatia dintre voi este faptul ca evita sa comunice cu tine. Daca observi ca discutiile voastre devin din ce in ce mai rare sau partenerul tau evita subiecte importante, s-ar putea ca lucrurile sa nu fie tocmai roz.

Cum sa rezolvi conflictele din cuplu cu blandete si iubire sincera

Lipsa de implicare

Atunci cand partenerul tau nu este fericit in relatie, s-ar putea sa observi o lipsa de implicare din partea sa in diferite aspecte ale vietii voastre de cuplu. Poate simti ca nu-si mai doreste sa petreaca la fel de mult timp cu tine sau iti dai seama, pur si simplu, ca lucrurile care ii aduceau fericire nu-i mai sunt acum pe plac. Toate aceste semnale iti arata ca ceva nu este in regula si ca s-ar putea sa aiba nevoie de ajutorul tau.

Critici constante

Simti ca partenerul tau este mai irascibil decat de obicei, te critica in mod constant si nu este multumit de nimic din ceea ce faci? Critica poate indica frustrare sau resentimente nerezolvate, o atitudine adoptata adesea de un barbat nefericit.

Lipsa intimitatii

Daca observi ca partenerul tau evita contactul fizic, conversatiile intime sau alte forme de conexiune, ar putea fi un semn ca nu este fericit in relatia de cuplu si ca trebuie sa abordati impreuna aceste probleme.

Lipsa de sprijin

Un alt semn ca partenerul tau nu este fericit in relatie este lipsa de sprijin din partea sa. Daca simti ca nu te sustine sau ca nu este acolo pentru tine in momentele dificile, ar putea fi un semn ca se distanteaza de tine incetul cu incetul.

Petrece din ce in ce mai mult timp singur

Daca partenerul tau devine mai retras sau isi petrece tot mai mult timpul singur, s-ar putea sa fie un semn ca se inchide in sine. De cele mai multe ori, un barbat nefericit incearca sa evite conflictele si sa nu isi proceseze emotiile, alegand sa se distanteze.

Sfaturi de la experti ca sa nu mai atragi barbati nepotriviti

Explorarea alternativelor

In cazul in care partenerul tau flirteaza cu alte persoane, isi exprima interesul fata de acestea sau isi instaleaza aplicatii de dating, ai parte de un semn clar ca nu este fericit si dedicat in relatia voastra. Este timpul sa purtati o discutie constructiva pentru a afla daca este cazul sa o luati pe drumuri separate. Altfel, vei irosi timp pretios alaturi de un om care nu te mai considera partenera sa de viata.

Foto: depositphotos.com