Inghetata pe bat cu mango si capsune

Alina Dragne1
De Alina Dragne
31 iul. 2019

Te provoc sa incerci acest desert de neuitat pe care eu il prepar foarte rapid!

Inghetata pe bat cu mango si capsune, facuta in casa, la finalul unei zile calduroase de vara. Ce poate fi mai delicios?

Exista si alte moduri sanatoase si delicioase prin care ne putem racori aceasta vara, fara sa apelam la inghetata din comert plina de zahar. Avem nevoie doar de cateva ingrediente pentru a obtine o inghetata de casa aromata si sanatoasa. Cine incearca?

Cookies cu inghetata, un sandvis perfect pentru vara

Ingrediente:

2 cani mango taiat cubulete, proaspat sau congelat

1 lingura suc de lime, proaspat stors

1/2 lingura coaja rasa de lime

1 cana crema de cocos

capsune taiate felii

indulcitor, dupa gust

6 forme si bete pentru inghetata

Inghetata vegana cu capsune si lapte de cocos

Mod de preparare:

Punem intr-un blender cuburile de mango, sucul si coaja de lime, crema de cocos. Procesam pana la omogenizare. Gustam si adaugam indulcitorul daca folosim. Noi nu am pus, am avut un mango super dulce.

Asezam feliile de capsune pe peretii formelor de inghetata si turnam piureul de mango deasupra. Infigem betele de lemn in fiecare forma. Congelam inghetata pentru minimum 3 ore. Savuram!

Daca ne este greu sa scoatem inghetata pe bat din forma, o tinem 30 secunde – 1 minut sub jetul de apa.

Inghetata vegana: 5 combinatii simple si sanatoase

Foto: Marius Dragne