Ai grija ce spui: Cuvintele pe care le folosim ne influenteaza ADN-ul

1
De Cristina Tudor
1 ian. 2020

Este cunoscut faptul ca doar 10% din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine, iar restul de 90% este considerat “material de balast”, adica fara o importanta evidenta.

Cu toate acestea, cercetatorii rusi, biofizicieni, biologi si geneticieni, au inceput alaturi de lingvisti cercetari menite sa descopere ce rol joaca de fapt cea mai mare parte din adenomul uman.

Astfel, Grazyna Fosar si Franz Bludorf au reusit sa arate ca ADN-ul poate fi influentat si re-programat prin utilizarea cuvintelor si a anumitor frecvente. Conform acestora, ADN-ul uman are doua mari ”responsabilitati”:

(1) alcatuirea corpului nostru

si (2) depozit de informatii si cale de comunicare (ca un fel de internet).

Lingvistii rusi au studiat si comparat regulile sintactice (modul in care cuvintele formeaza fraze si propozitii), semantice (studiul intelesurilor intr-un anumit limbaj) si cele gramaticale de baza folosite in toate limbajele umane. Astfel, ei au descoperit ca moleculele alcaline din ADN, intregul cod genetic si indeosebi procentul de 90%, respecta regulile gramaticale obisnuite, aceleasi folosite in toate limbile umane.

Genetica vibrationala

Totodata, biofizicianul si biologul rus Piotr Gariaev au explorat impreuna cu colegii sai comportamentul vibrational al ADN-ului, respectiv efectul anumitor frecvente asupra acestuia. Ei au reusit sa moduleze anumite modele vibratorii pe o raza laser cu care au influentat ADN-ul si informatia genetica.

Descoperirea lor duce catre ideea functionarii cromozomilor vii ca niste computere holografice folosind radiatie laser generata endogen chiar in interiorul ADN-ului. Concluzia este ca, atata timp cat structura ADN-ului este aceeasi cu cea a limbajului uman, cuvintele si propozitiile utilizate pot influenta ADN-ul in mod direct, nefiind nevoie de nicio decodificare.

Grupul de cercetatori al lui Gariaev, utilizand dispozitive care permit influentarea metabolismului celular prin frecvente radio si luminoase corespunzatoare, menite sa repare anumite deficiente genetice, a reusit sa demonstreze ca, prin aceasta metoda, pot fi reparati cromozomii afectati de razele X.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Getty Images.