Cum iti accelerezi arderile metabolice atunci cand stai prea mult in casa

1
De Cristina Tudor
5 apr. 2020

Aceasta bautura accelereaza arderile metabolice, este laxativ natural si creste imunitatea.

Multe persoane si-au mutat acasa birourile, iar in contextul pandemiei, singurele iesiri permise sunt la cumparaturi si in apropierea domiciliului.

Desigur, incepem sa ne gandim la metode de a ne pastra forma fizica si tonusul muscular.

Si nu este greu, sunt multe exercitii pe care le putem face in casa. De asemea, este bine sa avem o rutina. Internetul abunda in demonstratii de exercitii ce ne pot ajuta sa iesi fit din case dupa ce pandemia va fi trecut.

Sunt cateva lucruri esentiale de care trebuie sa tinem cont pentru a nu ne ingrasa: nu consumati dulciuri, in casa este usor sa pierzi controlul in fata ispitelor dulci. Organizati-va mesele incat sa predomine legumele, fructele si proteinele. Daca nu reusiti sa faceti prea multe exercitii, macar reduceti drastic portiile. Iar ca sfat de izolare, ne putem incepe ziua cu o portie de bautura gustoasa, cu proprietati benefice, care daca va fi consumata regulat, va contribui la accelerarea metabolismului, un lucru de dorit in aceasta perioada.

Cine isi incepe ziua cu un pahar cu apa calda si lamaie va reusi sa isi accelereze arderile si sa scape de poftele de mancare.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Unsplash.com