Cum slabesti fara efort? Renunta la aceste obiceiuri nesanatoase

1
De Cristina Tudor
12 apr. 2021

Greutatea noastra este influentata in mod direct de mediul exterior si deprinderile pe care ni le-am format odata cu trecerea timpului.

In privinta alimentatiei, programul incarcat si graba te pot face sa recurgi la obiceiuri alimentare nepotrivite.

Iata cum poti sa slabesti fara efort si care sunt obiceiurile nesanatoase pe care trebuie sa le eviti cu orice pret!

O dieta conceputa pentru pierderea in greutate trebuie sa fie adaptata in functie de nevoile propriului organism. Totodata, exista o serie de trucuri folositoare pe care este bine sa le cunosti, daca iti doresti sa obtii rezultatele mult dorite. Iata care sunt secretele slabitului rapid si ce obiceiuri nesanatoase te fac sa mananci mai mult decat ai nevoie, de fapt!

Cum sa slabesti fara efort, evitand aceste obiceiuri?

„Romanul are o vorba de duh binecunoscuta: foame de lup! Asta inseamna, de obicei, ca-ti e foarte foame si ca mananci pe masura. Si majoritatea dintre noi are tendinta de-a infuleca atunci cand au trecut multe ore de la ultima masa, dar si ca obicei de zi cu zi, ritualul mesei se pierde in haos.

Mesele de odinioara, cand la ore fixe ne asezam la masa cu familia, au trecut de mult si nici macar cina sau intalnirile de duminica de la pranz nu mai reusim sa le implinim ca obiective pentru sufletul nostru si alor nostri, cei dragi.

De aceea, zi de zi, ajungem sa luam niste decizii grabite si nelalocul lor care ne afecteaza din punctul de vedere al energiei fizice, aspectului, vitalitatii.

Iata, deci, cateva comportamente adesea inconstiente care ne fac sa mancam mai mult decat avem, de fapt, nevoie:

-Mananci in fata televizorului sau calculatorului…

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Getty Images.