3 exercitii simple care te scapa de grasimea acumulata in zona gatului

1
De Mara Ionescu
10 iul. 2020

Putin sport poate sa faca minuni pentru corpul tau. Iti da o stare de bine si mai multa incredere atunci cand te privesti in oglinda. Daca iti place sa-ti evidentiezi linia gatului, apeleaza la aceste trucuri.

Aceste 3 exercitii simple te ajuta scapi rapid de grasimea acumulata pe gat. Te ajuta, se asemenea, sa-ti evidentiezi linia umerilor, astfel incat sa porti cu incredere modelele de bluze fara maneca.

Exercitii pentru grasimea de pe gat:

Roteste-ti umerii spre spate

Nu trebuie decat sa-ti rotesti umerii spre spate, cu o miscare circulara. Imagineaza-ti ca umerii tai fac cercuri mici. Repeta acest exercitiu de cel putin 10-15 ori.

Roteste-ti umerii spre fata

Repeta acelasi exercitiu, rotind umerii spre fata. Miscarile nu trebuie sa fie bruste sau rapide. Exercitiul trebuie repetat de 10-15 ori.

Cele mai bune exercitii pentru oase si articulatii – te vor mentine tanara pentru mult timp

Ridica umerii

Vrei sa-ti scoti in evidenta linia gatului si sa arati minunat intr-o rochie fara bretele? Iata ce ai de facut: tine-ti umerii incordati, ridica-i pana aproape de nivelul urechilor si mentine pozitia timp de minimum 10 secunde, apoi lasa umerii in jos, in pozitia normal, in timp ce te relaxezi. Repeta acest exercitiu de cel putin 20 de ori.

Partea cea mai buna a acestor exercitii simple este ca le poti face oriunde si ori de cate ori doresti.

Foto: Instagram/@izabelgoulart