Halle Berry nu face NICIODATA aceste doua lucruri – Actrita arata perfect la 53 de ani

Cristina Tudor1
De Cristina Tudor
25 nov. 2019

Despre Halle Berry sunt multe de spus, insa cand vine vorba despre cum arata, orice comentariu e de prisos. Fie ca e surprinsa pe strada, in haine lejere, fie ca defileaza pe covorul rosu al vreunui eveniment pretentios, Halle arata de milioane!

Conform unor site-uri de specialitate, actrita hollywoodiana cantareste doar 55 de kilograme la cei 166 cm in inaltime. Insa, nimeni nu poate jura pentru veridicitatea acestor informatii, caci actrita nu a precizat niciodata, public, care este greutatea sa. De ce asta? Pentru ca tocmai acesta este principiul pe care se bazeaza Halle Berry: nu se cantareste niciodata.

Starul e de parere ca o cifra pe cantar nu insemna nimic, atata vreme cat sanatatea corporala ori mentala nu este in regula. Halle Berry sustine ca asta (n.r. cantaritul) este unul dintre cele doua lucruri pe care nu le face niciodata si ca tocmai acest fapt o ajuta sa arate atat de bine: ”Nu ma cantaresc niciodata. Atata vreme cat ma simt bine cu corpul meu, cui ii pasa cat cantaresc. Este vorba despre cat de bine ma simt.”

Halle Berry: calorii & dieta

Multi s-au intrebat cate calorii consuma actrita zi de zi si ce dieta urmeaza pentru a arata atat de bine la cei 52 de ani. Adevarul este ca Halle nu stie cate calorii consuma. Actrita a marturisit ca acesta este al doilea lucru pe care nu-l face niciodata: nu numara caloriile din farfurie…

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.