Kate Hudson explica de ce a slabit mai greu dupa ce a nascut al treilea copil

1
De Maria Constantin
17 feb. 2020

Actrita a dezvaluit cat de greu i-a fost sa revina la greutatea obisnuita dupa ce a nascut al treilea copil.

Dupa doua nasteri, Kate Hudson a reusit de fiecare data sa slabeasca fara sa resimta in mod deosebit acest proces. Insa a treia nastere a schimbat datele problemei.

Intr-un interviu pentru Women’s Health, actrita a explicat ca i-a luat mai mult sa revina la greutatea obisnuita dupa ce a nascut al treilea copil. A durat 12 luni, spre deosebire de sase luni, la precedentele nasteri, iar Kate are o explicatie: lipsa de timp.

„Spre deosebire de primele doua nasteri, acum nu am mai avut timp sa fac miscare. Am avut o alta disciplina”, a declarat ea.

In aceste conditii, Kate si-a restrictionat obiceiurile alimentare si a urmat programul Weight Watchers. Actrita in varsta de 40 de ani a scris pe Instagram ca WW a ajutat-o sa slabeasca „fara sa se streseze nebuneste in privinta mancarii sau a miscarii”.

Pilates pentru forma maxima

Hudson a explicat cum a reusit, totusi, sa strecoare putinele sesiuni de exercitii fizice in programul sau aglomerat. Ea face miscare de trei sau de patru ori pe saptamana, fie ca face fitness, dans sau Pilates. „Cand fac Pilates stiu ca sunt in varf de forma. Imi place cat de flexibila sunt si cum imi contureaza forma corpului”, a spus ea.

Vedeta este incantata ca a reusit sa revina la greutatea obisnuita: „Ma simt bine, energica si puternica. Ma simt din nou eu”, a spus ea.

Actrita, designer, antreprenoare si mama, Hudson reuseste sa-si pastreze echilibrul in viata de zi cu zi. „Daca am un program de la noua la cinci, imi fac toata treaba si inchid telefonul, pot sa am o viata echilibrata. Incerc sa nu las munca sa-mi fure din timpul pe care il petrec cu copiii, din timpul alocat mesei si din somn”, a explicat ea.

Micile greseli si lucrurile bune din viata unei mame

Actrita recunoaste, insa, ca atingerea echilibrului perfect intre munca si viata de parinte nu este intotdeauna usoara: „Tot timpul fac greseli; Am tipat prea mult la copii si am injurat de fata cu ei (…).”

Insa ea vede si lucrurile bune: „In acelasi timp, am zile in care imi zic ca sunt o supermama data naibii; gatesc, fac curat, fac teme, schimb scutece si fac miscare. Ce am invatat si ce invat e sa fac tot ce pot mai bun.”

Vedeta a mentionat ca merita tot efortul pe care il depune in cresterea copiilor si in grija pentru afacere si pentru mentinerea in forma este important.

Cand programul devine prea incarcat si se simte stresata, cea mai buna solutie pe care vedeta o aplica este sa-si ia putin timp liber si sa plece undeva. „Plec cu copiii, de obicei la ferma noastra din Colorado. Stau si ma uit la munti”, a spus Kate Hudson pentru Women’s Health.

Foto: Getty Images.