Legumele si fructele cu cele mai multe pesticide – Lista completa

1
De Cristina Tudor
21 feb. 2020

Lista completa cu legumele si fructele cu cele mai multe pesticide. Atentie la ce mancati! Sunt legume si fructe din comert care sunt adevarate otravuri in farfurie! E incredibil ce e pe primul loc!

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara din Romania a facut publica o lista cu cele mai nocive legume si fructe.

Multe persoane sustin ca au un stil de viata sanatos pentru ca mananca multe fructe si legume proaspete. Ce nu stiu multi e ca dieta aceasta se poate dovedi una toxica pentru organism. Si asta pentru ca sunt produse din piata sau din supermarketuri care contin multe substante daunatoare.

Care sunt legumele si fructele cu cele mai multe pesticide? Avem lista completa!

Legume si fructe cu pesticide. Lista cu legumele si fructele cu cele mai multe pesticide. Atentie! Pe lista produselor toxice sunt incluse fructele si legumele care nu sunt luate din gradina bunicii sau pe care le-ati plantat, ingrijit si recoltat dvs. Este vorba in special de produsele din export sau de cele pe care le cumparam in extrasezon.

Potrivit semnalului de alarma tras de reprezentantii Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare din Romania, pe lista cu cele mai multe pesticide se afla pe loc fruntas cartoful. Cartofii au printre cele mai multe chimicale! Dintre fructe, merele sunt si ele nocive! Raportat la greutatea lor, cartofii si merele au cantitati imense de substante nocive organismului.

Lista completa de legume si fructe cu cele mai multe pesticide – Ai grija ce mananci, multe sunt extrem de nocive!

Pe lista fructelor si legumelor care contin cele mai multe pesticide se regasesc:

– cartofii
– merele
– nectarinele/ piersicile
– strugurii
– rosiile/ rosiile cherry
– capsunele
– castravetii

Vezi lista completa cu legumele si fructele cu cele mai multe pesticide pe wowbiz.ro!

Foto: Shutterstock.com