Metoda geniala antistres folosita de Anne Hathaway

1
De Ioana Marosan
19 feb. 2019

Toti oamenii sufera din cauza stresului, iar Anne Hathaway nu face exceptie. Iata care e modul ei surprinzator de a face fata perioadelor tensionate, potrivit celor de la Women’s Health.

Anne Hathaway se confrunta si ea cu problema stresului, la fel ca toti oamenii. Insa, in loc sa-si piarda cumpatul sau sa apeleze la antidepresive, asa cum procedeaza multe celebritati, ea si-a dezvoltat o metoda proprie ca sa-si rezolve aceasta problema. Intr-un interviu pe care l-a acordat revistei Town&Country, castigatoarea Premiului Oscar a dezvaluit metoda prin care reuseste sa ramana calma in timpul perioadelor dificile, iar aceasta presupune un ingredient neasteptat: focul!

Anne Hathaway a renuntat la alcool si are un motiv bun pentru asta

Si problemele se transforma in scrum

Anne spune ca trebuie sa petreci 12 minute cu un pix si o foaie in fata, pe care sa scrii toate grijile si problemele pe care le ai: “Pui totul acolo. Si nu o citesti.” Insa, ceea ce urmeaza trebuie facut cu grija, daca nu vrei sa dai foc la casa. “Dupa ce intervalul de timp de 12 minute a expirat, rupi foaia din caiet si ii dai foc”, a adaugat Anne. “Pur si simplu ii dai foc. Toata energia negativa, toata angoasa, toata furia – totul se transforma in scrum.”

O alta abordare pentru social media

Intr-un interviu, Anne Hathaway a explicat ca retelele de socializare sunt o sursa de stres pentru toata lumea, dar pentru ea au un efect de calmare pentru ca ii ofera forta prin faptul ca isi poate face vocea auzita. In loc sa le permita altora sa o infatiseze asa cum isi doresc, ea poate folosi retelele de socializare pentru a prezenta lucrurile asa cum sunt de fapt – de exemplu, anuntul ca este gravida sau ca s-a ingrasat pentru un rol dintr-un anumit film, inainte ca acestea sa fie prezentate intr-un mod denaturat intr-o alta sursa.

Ce mananca Anne Hathaway de cand nu mai e vegana?

“Faptul ca am posibilitatea sa fac lucrurile asa cum vreau m-a ajutat foarte mult”, a continuat ea. “Mi-a permis sa ma calmez si sa pot comunica intr-un mod mult mai clar.”

Fiecare postare este atent cantarita

Insa Anne nu posteaza lucruri la intamplare si are o metoda foarte atenta atunci cand transmite informatii catre cei aproape 13 milioane de urmaritori. Ea creeaza continutul si apoi il trimite altcuiva care il pastreaza timp de cel putin o ora. In acest interval de timp si dupa o deliberare indelungata, imaginile si textul ii sunt retrimise inapoi pentru a primi aprobarea finala. “In felul acesta pot sa privesc cu alti ochi ceea ce urmeaza sa postez. Daca o fac fara deliberare nu se mai poate schimba nimic.”

Nu putem decat sa-i multumim pentru aceste sfaturi si sa incepem sa purtam o bricheta cu noi peste tot pe unde mergem!

Activitatea care te scapa de stres si te ajuta sa slabesti in cel mai sanatos mod

Foto: Getty Images.