Psiho-Dieta: metoda revolutionara de a slabi in doar 8 saptamani! Nu te vei mai ingrasa la loc

1
De Cristina Tudor
21 nov. 2020

Terapeut in nutritie, cu o experinta de peste 10 ani in domeniul sanatatii, Anca Alungulesei a creat o dieta revolutionara de slabit: psiho-dieta.

„Psiho Dieta este metoda care iti poate reda puterea interioara de a-ti transforma corpul cu ajutorul mintii. In conceptia colectiva exista convingerea ca doar alimentatia si, eventual, sportul intens sau combinatia dintre cele doua ne pot conduce catre obtinerea siluetei dorite insa, din punctul meu de vedere, aceasta perspectiva asupra procesului de slabire este incompleta.

Slabirea este un proces care trebuie pregatit mai intai in minte, pentru ca mintea (subconstienta) este cea care ne conduce corpul si nu viceversa. In momentul in care incepi sa iti antrenezi mintea in acest proces si ii oferi instructiuni precise si clare, rezultatele in procesul de slabire se vor vedea pe corpul fizic. Asadar, pentru a avea rezultate sustenabile care sa tina o viata este nevoie ca persoana care isi doreste sa slabeasca, sa inceapa mai intai cu mintea si abia apoi cu corpul”, explica Anca Alungulesei.

Persoanele care au apelat la psiho—dieta au slabit in doar 8 saptamani intre 7 si 10 kg, mentinandu-se apoi, fara nici o alta dieta.

Dieta de slabit are la baza procesul de auto-cunoastere si auto-explorare a mintii si corpului.
„Pentru a putea slabi inteligent, fara a ne mai ingrasa vreodata, primul pas pe care trebuie sa il facem este sa intelegem si sa schimbam relatia pe care o are creierul nostru cu mancarea si nicidecum sa schimbam tipul de mancare din farfurie cu alt tip de mancare. In cadrul Psiho Dietei nu ne concentram pe calorii, nu le numaram, nu devenim obsedati de ele.

Ne concentram pe nutrientii necesari organismului pentru a sustine celulele, organele si procesele interne, pentru ca, in momentul in care toate acestea primesc ceea ce au nevoie, ajung sa arda grasimea corporala fara alt ajutor extern. In Psiho-Dieta nu recomand sport intens, in special in perioada de slabire activa, ci recomand odihna multa. Argumentele sunt nenumarate, la fel si beneficiile, asa ca, abia astept sa le impartasesc cu toti cei interesati”, dezvaluie Anca Alungulesei.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Shutterstock.com.