Shay Mitchell, despre recastigarea siluetei dupa nastere: Obiectivul pe care il urmareste vedeta

1
De Maria Constantin
26 ian. 2021

Actrita canadiana a vorbit despre revenirea in forma dupa ce a nascut.

Shay Mitchell a vorbit cu toata deschiderea pentru Us Weekly despre aventura recastigarii siluetei in perioada postpartum. „Sincer, cred ca m-am simtit chiar foarte bine dupa nastere”, a spus vedeta in varsta de 33 de ani.

Shay a povestit ca abia astepta petrecerea de Oscar organizata de Vanity Fair pentru ca, in cele din urma, planul ei sa fie anulat de izbucnirea pandemiei: „Mi-am zis, ‘Bun, gata cu covorul rosu, gata cu sedinta foto’.”

S-a refugiat in placerea de a manca

Intrucat nu a mai putut sa mearga la sala, actrita s-a confruntat cu suisuri si coborasuri mentale provocate de pandemia de COVID-19 si s-a refugiat in placerea de a manca.

Mitchell a explicat ca a devenit mai putin interesata de silueta. Cu ajutorul programului Four Weeks of Focus, lansat de Kelsey Heenan pe platforma OpenFit, ea spera acum sa revina in forma. Schema pe care o urmeaza prevede antrenamente de 30 de minute timp de cinci zile pe saptamana.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shay Mitchell (@shaymitchell)

„Vreau ca peste trei saptamani sa fiu in stare sa fac o flotare completa. Vreau sa pot urca si cobori scarile fara sa gafai si poate sa si fac o alergare afara”, a spus actrita.

Fetita o tine ocupata

Pe langa noul regim pe care l-a inceput pe 11 ianuarie, vedeta din „Possession of Hannah Grace” este ocupata si cu cresterea fiicei sale, Atlas, in varsta de 15 luni. Fetita ei si a lui Matte Babel adora sa fie alaturi de mama ei si e pusa pe distractie, iar Shay a explicat cum isi petrec timpul impreuna: „Citesc tot timpul cu ea. Ii place muzica, asa ca pun diverse melodii, de la melodii pentru copii pana la Bob Marley. Dansul o atrage mult acum, asa ca e foarte distractiv…”, a spus ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shay Mitchell (@shaymitchell)

Shay Mitchell, criticata pentru ca s-a dus la o petrecere dupa ce a nascut. Cum a raspuns vedeta

„Pregatirea pentru baie este ca o productie de teatru. Imi place. Nu este nimic care sa nu-mi placa sa fac cand sunt cu ea. Ii place sa faca lucruri dupa un program. Dupa ce il facem pentru a 15-a oara, ii zic ‘Ok, hai sa luam o pauza'”, a adaugat ea.

Mitchell a mai povestit amuzata ca atunci cand ea si partenerul sau, jurnalistul in varsta de 40 de ani Matte Babel, ii pun in fata lui Atlas jucariile pentru a o tine ocupata, aceasta prefera intotdeauna deodorantele parintilor.

Foto: Instagram/Shay Mitchell