Tratamentul care distruge peste 20 de boli – cum se administreaza si ce sa stii cand faci o astfel de cura

1
De Cristina Tudor
16 dec. 2019

Mierea cu scortisoara este un veritabil cocteil tamaduitor.

Iata cum il poti folosi pentru a-ti pastra sanatatea, pentru a slabi si pentru a scapa de anumite boli care iti slabesc organismul.

Inca din timpuri stravechi, mierea a fost folosita ca un adevarat medicament. Proprietatile ei sunt de-a dreptul uimitoare.

Combinatia de miere si scortisoara a fost folosita de secole atat in medicina traditionala chineza cat si in cea indiana ayurvedica.

Unite au proprietati vindecatoare unice si sunt un bun remediu natural pentru numeroase boli.

Mierea este un cumul de glucoza, fructoza, peste 11 tipuri de vitamine, 30 tipuri de minerale si oligoelemente, 19 tipuri de aminoacizi si enzime.

Dintre vitaminele cele mai importante, amintim cele din grupul B cum ar fi B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, H, P. Mineralele si oligoelementele din compozitia sa sunt: calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, sodiu, zinc.

Scortisoara era cunoscuta in Mesopotamia ca o planta cu proprietati curative, iar in zilele noastre acest condiment important se bucura de o utilizare larga in medicina populara. Contine calciu, crom, cupru, iod, mangan, fosfor, potasiu, zinc, vitamina A, B1, B2 si C, esentiale pentru mentinerea sanatatii.

Prima intrebuintare a mierii cu scortisoara este de eliminare a surplusului ponderal. La doua lingurite de miere se adauga o lingurita de scortisoara si se amesteca. Jumatate din amestec se ia dimineata pe stomacul gol (ideal alaturi de apa calda cu lamaie) si jumatate seara, la culcare…

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Getty Images.