7 trucuri ciudate pentru slabit care chiar functioneaza

1
De Cristina Tudor
18 dec. 2019

Poate ti se pare bizar sa pui in aplicare anumite trucuri pentru a slabi, dar merita sa incerci.

Unele trucuri pentru slabit pot da impresia de bizar sau ciudat, dar daca functioneaza precis nu iti va parea rau. Din moment ce se apropie vara si silueta conteaza foarte mult in sezonul cald de ce sa nu testezi si un alt tip de remedii pentru a-ti remodela corpul?

Iata ce trucuri poti folosi pentru a slabi fara sa te stresezi:

1. Miroase o banana, un mar sau menta

Este o solutie testata de dr. Alan Hirsch in Chicago, cu ajutorul a 3.000 de voluntari. Concluziile studiului au fost ca persoanele care miroseau des bananele, merele sau menta slabeau mai usor pentru ca eliminau senzatia de foame. Toti cei care au incercat acest truc au slabit minimum 10kg. Teoria din spatele acestui experiment este ca in momentul in care mirosi alimentele respective creierul ar putea primi semnalul ca de fapt le-ai mancat.

2. Alege un mic dejun mai mare decat cina

In cadrul unui studiu recent un grup de femei obeze a consumat 700 de calorii la micul dejun, 500 la masa de pranz si 200 de calorii la cina. Un alt grup a consumat acelasi tip de alimente, dar caloriile au fost distribuite diferit: 200 la micul dejun, 500 la pranz si 700 la masa de seara.
Dupa 13 luni femeile care au consumat micul dejun cu mai multe calorii au slabit 9-10kg, in timp ce femeile care alesesera cina mai consistenta nu au slabit decat 4kg.

3. Alearga pentru fiecare corespondenta inutila

Transforma reclamele primite prin posta sau alte lucruri inutile intr-un prilej de a slabi. De fiecare data cand iti verifici cutia postala si descoperi un plic nesolicitat, cu informatii inutile, alearga de 3 ori in jurul casei sau urca 2-3 etaje.
Vei arde intre 35 si 140 de calorii, asa ca nu vei mai avea motiv sa te stresezi cand trebuie sa arunci multe plicuri primite care nu-ti sunt deloc de folos.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.