Actrita Cristina Cioran a devenit mama cu cateva zile inainte sa implineasca 44 de ani

1
De Cristina Tudor
2 aug. 2021

Pentru Cristina vestea ca este insarcinata a venit ca o surpriza, dar una dintre cele mai placute.

Devenita mama la varsta de 44 de ani, actrita Cristina Cioran a avut mari emotii la nastere si dupa. Fetita ei, Ema, s-a nascut prematur, la numai 29 de saptamani si va sta la incubator pana cand medicii vor decide ca este suficient de puternica sa plece acasa, impreuna cu parintii. Coplesita de noul statut si de grijile pentru cea mica, actrita este insa increzatoare si foarte fericita pentru ca visul ei a devenit realitate.

cristina cioran

Actrita a nascut prematur, iar fetita este inca in spital

Zilele trecute vestea ca actrita Cristina Cioran a nascut prematur facea inconjurul tarii. Iubitul acesteia a fost cel care a anuntat totul, iar la scurt timp dupa acest moment a scris si ea pe Instagram, multumind pentru mesajele de sprijin primite.

Ema e puternica, are o strangere de mana ca tati, zambet ca mami, curaj si ambitie. Au fost si sunt momente foarte emotionante pentru mine si as vrea sa ma scuzati ca nu am reusit sa raspund la telefon si nici tuturor mesajelor. Sunt acasa. Nu m-au mai putut tine in spital, sunt reguli stricte… iar Ema mea a ramas in spital sub atenta ingrijire a medicilor care au salvat-o.

O voi putea vizita de doua ori pe saptamana cu test covid, o voi putea mangaia atat cat mi se va permite ca sa nu ii punem in pericol viata. Mai sta in spital pana cand va lua suficient in greutate ca sa o putem lua acasa. Suntem doar doi parinti care incercam sa ne imbarbatam si cu rabdare si credinta sa o putem aduce acasa. Va marturisesc faptul ca sunt prea emotiva ca sa pot vorbi foarte mult despre ce s-a intamplat, asa ca va rog sa ma intelegeti si inca o data va multumesc! – Cristina Cioran

Pentru Cristina vestea ca este insarcinata a venit ca o surpriza, dar una dintre cele mai placute. Decizia de a incerca sa faca un copil fusese luata, dar surpriza a fost ca sarcina a venit foarte rapid, mult mai rapid decat se astepta. Aproape la fel de rapid cum a evoluat relatia cu Alex Dobrescu, iubitul sau.

Citeste continuarea pe Life.ro

Foto: Instagram – @kikicioran