Singurul sfat despre casnicie pe care Anna Faris i-l va da fiului ei

1
De Maria Constantin
6 iun. 2021

Actrita americana a vorbit despre experienta sa in casnicie si a dezvaluit ce l-ar sfatui pe fiul ei in aceasta privinta.

In cel mai recent episod al podcast-ului, „Anna Faris Is Unqualified” a vorbit cu scriitorul Glennon Doyle despre decizia ei de a se casatori la varsta de 27 de ani.

Vedeta din „The House Bunny” s-a casatorit prima data cu Ben Indra in 2004, iar dupa doi ani s-au despartit. In 2009, Faris s-a casatorit cu Chris Pratt, iar in august 2012 ei au devenit parintii unui baietel, Jack, acum in varsta de opt ani. Cei doi actori s-au despartit in 2017, scrie People.

„Nu te insura devreme!”

Privind inapoi spre deciziile sale, Faris i-a spus lui Doyle ca si-ar sfatui fiul sa nu se grabeasca sa se casatoreasca.

„Nu stiu daca e prea deranjant si crud sa o zic in felul asta, dar daca i-as putea spune fiului meu de opt ani un lucru de care sa tina cont, l-as indemna sa nu se insoare la 20 de ani”, a spus actrita. „Ar trebui sa fie ilegal”, a completat-o Doyle.

Faris este logodita acum cu cineastul Michael Barrette. „Ne-am simtit repede apropiati. Amandoi eram la fel de introvertiti. El are doi copii, iar asta a fost grozav. Am invatat multe despre mine prin intermediul copiilor lui. A fost foarte satisfacator”, a spus Faris pentru People, luna trecuta.

2020, anul bebelusilor celebri: cuplurile de vedete care vor deveni parinti

Familia „mixta” a petrecut cea mai mare parte a carantinei calatorind. „Am cumparat o autorulota si am calatorit cu o imprimanta portabila pentru scoala. Jack s-a ocupat de toata treaba asta ca un profesionist”, a spus actrita. „M-am simtit foarte fericita ca familia mea este in siguranta. Si nu cred ca am fost vreodata atat de prezenta”, a adaugat ea.

Nastere cu 7 saptamani inainte de termen

Anna Faris a vorbit recent despre nasterea prematura a fiului sau, dezvaluind ca se intreba intruna de ce i s-a intamplat asa ceva cand Jack a venit pe lume cu sapte saptamani inainte de termen.

„Nu puteam sa nu invart roata mea de hamster in cautarea raspunsurilor”, a spus vedeta, luna trecuta, in cadrul unui eveniment al organizatiei nonprofit GAPPS (Global Alliance to Prevent Prematurity and Stillbirth).

„Adevarul e ca, in multe dintre aceste cazuri, nu avem nicio idee de ce se intampla asta… Obiectivul nr. 1 este prevenirea. Si pentru a preintampina nasterile premature avem nevoie de raspunsuri”, a mai spus Faris.

Foto: PR.