2020, anul bebelusilor celebri: cuplurile de vedete care vor deveni parinti

1
De Denisa Toma
30 mai 2020

Cum nu prea am avut ce face in timpul izolarii si ne-am plictisit peste masura, orice veste venita din partea vedetelor preferate a fost primita cu entuziasm. Cu atat mai mult vestile importante, precum anuntarea unei sarcini sau nasterea unui copil.

Cateva cupluri formate din celebritati au aflat anul acesta ca vor deveni parinti sau au sarbatorit deja venirea pe lume a unui nou membru al familiei. Iata care sunt celebritatile care au motive serioase bucurie in 2020:

Joaquin Phoenix si Rooney Mara

View this post on Instagram

🥪🥰 🏆 #repost @gregwilliamsphotography ・・・ #joaquinphoenix who won the best actor Oscar tonight for his role in @jokermovie and #rooneymara tuck into their #montysveganburgers #vegan #farmsanctuary #gregwilliams #gregwilliamsphotography #LeicaQ2

A post shared by Joaquin Phoenix (@joaquinlphoenix) on

La inceputul lunii mai, site-ul pagesix.com a dezvaluit ca actorul Joaquin Phoenix si modelul Rooney Mara asteapta primul lor copil. Nu se stie cand ar trebui sa nasca vedeta si probabil nu vom afla, avand in vedere ca cei doi sunt foarte discreti in ceea ce priveste viata personala.

Cum isi petrec vedetele timpul cu copii lor, in perioada de autoizolare

Gigi Hadid si Zayn Malik

Supermodelul Gigi Hadid si cantaretul britanic Zayn Malik formeaza de cativa ani o relatie marcata de numeroase despartiri si impacari. Nu este de mirare ca fanii lor au fost extaziati sa afle ca Gigi este insarcinata si ca Zayn este tatal copilului. Modelul a confirmat sarcina in timpul emisiunii The Tonight Show, prezentata de Jimmy Fallon. „Evident ca ne-am dorit sa dam noi vestea, in termenii nostri, dar suntem foarte incantati si in acelasi timp recunoscatori pentru toate urarile de bine”, a spus Gigi.

Cele mai dificile vedete de la Hollywood – comportamentul lor lasa de dorit uneori

Chris Pratt si Katherine Schwarzenegger

Si Starul din „Gardienii Galaxiei” si sotia sa, autoarea Katherine Schwarzenegger, fiica celebrului Arnold Schwarzenegger, au motive de bucurie in 2020. Potrivit people.com, cele doua vedete asteapta primul copil impreuna. Chris Pratt (40 de ani) este deja tata, avand un fiu in varsta de sapte ani cu fosta sa sotie, actrita Anna Faris.

Elon Musk si Grimes

Pe 5 mai, excentricul om de afaceri Elon Musk si iubita sa, cantareata Grimes, au devenit parintii unui baietel. Numele pe care cei doi l-au ales pentru copilul lor este imposibil de pronuntat: X Æ A-12. De curand, acestia au fost nevoiti sa-l schimbe, pentru ca legislatia nu permite numele care contin cifre. Este primul copil pentru cantareata, in timp ce Elon mai are alti cinci copii – o pereche de gemeni si una de tripleti.

10 vedete care se confrunta cu acneea – cum fac fata situatiei?

Orlando Bloom si Katy Perry

Pentru ca nu este genul de vedeta care sa faca un anunt discret, Katy Perry si-a prezentat direct burtica de gravida in videoclipul „Never Worn White”. Katy a facut si o gluma pe Twitter pe seama anuntului sau: „Sunt atat de fericita ca nu mai trebuie sa sug burta”. Avand in vedere ca are doi parinti atat de talentati, sunt sanse mari ca micutul Bloom-Perry sa devina la randul sau un star.

Joe Jonas si Sophie Turner

Cantaretul Joe Jonas si actrita Sophie Turner nu au anuntat oficial ca asteapta un copil, desi vestea circula deja de ceva timp. De curand, insa, cei doi au fost fotografiati in timp ce se plimbau, iar burtica actritei din „Game of Thrones” este cat se poate de evidenta.

Foto: Getty Images.