Al treilea proiect Netflix pentru Jennifer Lopez: Vedeta va juca in thrillerul „Atlas“

1
De Maria Constantin
20 iun. 2021

Schimbare de registru pentru J.Lo in colaborarea de succes cu platforma de streaming: ea va salva lumea intr-un thriller SF.

Jennifer Lopez isi extinde relatia cu Netflix. Cantareata si actrita in varsta de 51 de ani va juca intr-un film pe care il va si produce pentru gigantul american – trillerul SF „Atlas”, relateaza Deadline.

Informatia a aparut la cateva zile dupa ce compania de productie a vedetei a anuntat ca va lucra pentru Netflix.

Filmul, a carui data de lansare nu a fost anuntata, prezinta povestea unei femei, Atlas, care trebuie sa lupte cu un soldat controlat de inteligenta artificiala, convins ca razboiul nimicitor poate fi oprit doar prin eliminarea rasei umane. Pentru a-si invinge inamicul, Atlas trebuie sa colaboreze cu singurul lucru de care se teme cel mai mult – o alta inteligenta artificiala, scrie People.

Un vis devenit realitate

Brad Peyton („Rampage”) va regiza aceasta productie, in timp ce Joby Harold si Tory Tunnell vor fi producatorii din partea companiei Safehouse Pictures, alaturi de Peyton si Jeff Fierson, de la ASAP Entertainment.

Elaine Goldsmith-Thomas si Benny Medina vor lucra cu Lopez la productie prin intermediul companiei Nuyorican Productions.

„Sunt foarte onorat sa lucrez cu Jennifer, Elaine si restul echipei de la Nuyorican Productions, impreuna cu partenerii nostri Joby si Tory, de la Safehouse”, a transmis Peyton intr-un comunicat. „E un vis devenit realitate sa am sansa de a o regiza pe Jennifer in rolul principal din acest film, asa cum o stiu, va aduce o forta incredibila, profunzimea si autenticitatea pe care toti le admiram la munca ei”, a adaugat acesta.

Vedeta si-a exprimat, la randul ei, entuziasmul pentru inceperea acestui proiect. Ea a scris pe Twitter „ATLAS @netflix”, alaturi de o sageata spre articolul din Deadline.

Parteneriat in sprijinul femeilor

Cu o saptamana inainte, Netflix a anuntat inceperea unui parteneriat de creatie cu vedeta din „Hustlers” pentru un film si un show de televiziune pentru sustinerea tinerelor talente.

Firma actritei, Nuyorican Productions, va crea filme si seriale de televiziune, plus continut scris si nescris. Benny Medina va fi si partener in aceasta colaborare care va incuraja actritele, scenaristele si regizoarele.

Jennifer Lopez a dat lovitura: Vedeta a semnat un contract cu Netflix

„Sunt incantata sa anunt noul meu parteneriat cu Netflix”, a transmis Lopez intr-un comunicat de presa. „Elaine, Benny si eu credem ca nu exista un loc mai bun pentru noi decat o companie dedicata de creatie care urmareste sa sfideze convingerile conventionale si sa se adreseze direct milioanelor de oameni de pe tot globul care nu mai privesc arta si diverstismentul in limitele din trecut”, a scris actrita.

Primele filme la care lucreaza J.Lo

Primele proiecte cu Netflix ale vedetei au fost deja anuntate. „The Mother”, regizat de Niki Caro („Mulan”), va fi lansat in al patrulea trimestru din 2022. Cantareata se pregateste acum pentru rolul ei, cel al unei asasine care renunta sa se mai ascunda pentru a-si invata fiica sa supravietuiasca.

Al doilea film, „The Cipher”, este bazat pe romanul cu acelasi nume scris de Isabella Ojeda Maldonado. Data lansarii nu a fost inca anuntata.

Foto: Getty Images.