Jennifer Lopez a dat lovitura: Vedeta a semnat un contract cu Netflix

1
De Maria Constantin
12 iun. 2021

Cantareata si actrita americana va produce filme si seriale pentru platforma de streaming.

Compania vedetei, Nuyorican Productions, a semnat un contract pe mai multi ani cu Netflix si va produce seriale si filme pentru gigantul american. Parteneriatul va implica mai multe actrite, scenariste si regizoare, relateaza Harper’s Bazaar.

J.Lo lucreaza deja la mai multe filme pentru Netflix. Ea va juca in „The Mother”, regizat de Niki Caro („Mulan”), si „The Chipher”, bazat pe romanul cu acelasi nume semnat de Isabel Ojeda Maldonado. Lopez se pregateste acum pentru rolul din „The Mother”, a carui productie va incepe in aceasta vara si care va fi lansat la sfarsitul anului viiitor, scrie Variety.

Nuyorican Productions a realizat mai multe dintre filmele in care a jucat Jennifer Lopez, printre care „Hustlers” (2019), „Second Act” (2018) si „El cantante” (2006), in care a fost distribuit si fostul ei sot, Marc Anthony.

J.Lo a terminat filmarile in Republica Dominicana

„Sunt incantata sa anunt noul meu parteneriat cu Netflix”, a transmis artista intr-un comunicat in care i-a amintit pe partenerul ei de productie, Benny Medina, si presedintele companiei, Nuyorican Productions, Elaine Goldsmith-Thomas.

„Elaine, Benny si eu credem ca nu exista un loc mai bun pentru noi decat o companie de creatie care cauta sa sfideze viziunea conventionala si care se adreseaza direct milioanelor de oameni de pe glob care nu mai privesc arta si divertismentul in limitele din trecut”, a adaugat J.Lo.

Jennifer Lopez il schimba in bine pe Ben Affleck: Starul arata din ce in ce mai bine

„Noi, cei de la Nuyorican Productions, suntem incantati sa gasim parteneri care gandesc precum Ted Sarandos, Scott Stuber, Bela Bajaria si intreaga echipa, si abia asteptam sa incepem sa lucram impreuna”, a mai scris ea.

Jennifer Lopez a incheiat recent filmarile pentru comedia „Shotgun Wedding”, din distributia careia mai fac parte Josh Duhamel si Lenny Kravitz. Filmarile au avut loc in Republica Dominicana, iar premiera va avea loc pe 29 iunie 2022, anunta Variety.

Foto: Instagram/@jlo