Jennifer Lopez il schimba in bine pe Ben Affleck: Starul arata din ce in ce mai bine

1
De Maria Constantin
27 mai 2021

Influenta artistei asupra lui Ben Affleck este tot mai clara.

Jennifer Lopez si Ben Affleck par decisi sa-si refaca relatia pe care au incheiat-o in urma cu mai multi ani, iar o noua imagine recenta demonstreaza ca ei sunt impreuna. Cei doi au fost fotografiati in timp ce ieseau dintr-o cladire din Miami, scrie Harper’s Bazaar. J.Lo cobora scarile zambind, iar Affleck o urma, la cateva trepte distanta in urma sa.

Amandoi erau imbracati casual: Lopez purta o rochie larga albastru-pal si avea parul strans la spate, iar Affleck, imbracat cu un tricou gri inchis, jeansi maron si sneakersi, arata zvelt, cum nu a mai fost vazut de multa vreme, noteaza publicatia citata.

Mai mult timp impreuna

Fostii logodnici au petrecut mai mult timp impreuna in ultimele saptamani. Potrivit People, ei au fost intr-o vacanta intr-un resort din statul american Montana, de unde au plecat inapoi spre Los Angeles.

Lopez si Affleck au reluat legatura dupa ce in aprilie cantareata s-a despartit de logodnicul ei, Alex Rodriguez. La randul sau, Ben s-a despartit de iubita lui, actrita Ana de Armas, la inceputul lui 2021, dupa o relatie de aproape un an.

Jennifer vrea o relatie

Desi cele doua staruri nici nu au confirmat, dar nici nu au dezmintit ca ar avea o relatie, o sursa a declarat recent pentru People ca Jennifer este dispusa sa reia legatura cu actorul si regizorul american. „Jennifer este deschisa sa aiba o relatie. Vrea sa petreaca cat mai mult timp posibil cu Ben ca sa vada unde poate duce asta”, a spus sursa.

Jennifer Lopez si Ben Affleck inca au o legatura puternica: vor reusi sa fie din nou impreuna?

Fanii celor doua vedete nu si-au ascuns interesul (si nostalgia) fata de noua fotografie cu Jennifer Lopez si Ben Affleck aparuta pe retelele de socializare. Iar multi au remarcat ca actorul arata mult mai bine dupa ce a inceput sa apara in compania fostei sale logodnice, noteaza Harper’s Bazaar.

Foto: PR.