Jennifer Lopez si Ben Affleck inca au o legatura puternica: vor reusi sa fie din nou impreuna?

1
De Maria Constantin
13 mai 2021

Cei doi fosti iubiti au petrecut cateva zile impreuna in statul american Montana.

Ar putea Jennifer Lopez si Ben Affleck sa refaca perechea de acum 20 de ani, cand erau logoditi? N-ar fi exclus, mai ales ca ei au petrecut impreuna o scurta vacanta in statul american Montana, iar cantareata a fost incantata de acest sejur in doi.

„S-a simtit bine cu Ben. E fericita cu el si ii place sa-si petreaca timpul cu el”, a spus o sursa pentru People.

Legatura puternica dintre fostii iubiti

Cu mai bine de o saptamana in urma, cei doi au fost fotografiati impreuna in fata casei din Los Angeles a artistei.

La inceputul saptamanii trecute, Jennifer Lopez (51 de ani) si Ben Affleck (48 de ani) au fost vazuti in aceeasi masina, in apropierea unui complex turistic din Big Sky, Montana, unde actorul detine o casa. Affleck se afla la volan, iar Lopez statea pe locul din dreapta. Fotografiile au fost publicate de ziarul britanic Daily Mail.

„Jennifer a petrecut mai multe zile cu Ben in afara orasului. Au o legatura puternica. Totul s-a intamplat repede si intens, dar Jennifer e fericita”, a spus o sursa pentru People. Cei doi au fost vazuti sambata in Los Angeles, unde s-au intors cu un avion privat.

Lopez si Affleck au fost logoditi in 2002 si au jucat impreuna in filmele „Jersey Girl” si „Gigli”. Ei si-au amanat nunta pe care o programasera in 2003, cu doar cateva zile inainte de a merge la altar, iar in ianuarie 2004 s-au despartit oficial.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de InStyle UK (@instyleuk)

Inainte de a calatori in Montana, cele doua staruri au participat la VAX LIVE: The Concert to Reunite the World, transmis pe 2 mai, dar nu au aparut impreuna la acest eveniment.

Ben, fermecat de Jennifer

Luna trecuta, cand a fost solicitat de InStyle, alaturi de alte staruri, sa vorbeasca despre Jennifer Lopez, Affleck a avut numai cuvinte frumoase la adresa ei: „De ce arati la fel ca in 2003 si eu par ca la 40 de ani… in cel mai bun caz?”, a glumit el. Cantareata i-a raspuns: „N-am niciun secret de frumusete, cu exceptia JLo Beauty – si folosesc toate produsele. Ben e haios! Inca arata bine.”

Jennifer Lopez a rupt logodna cu Alex Rodriguez fiindca nu mai avea incredere in el

Jennifer Lopez a aparut in compania lui Affleck dupa ce s-a despartit de ultimul ei logodnic, Alex Rodriguez, in varsta de 45 de ani. Cei doi au anuntat intr-un comunicat transmis pe 15 aprilie ca au pus capat relatiei lor.

La randul sau, Ben Affleck s-a despartit de actrita Ana de Armas, alaturi de care a jucat in „The Deep Water”. Cei doi erau impreuna de la inceputul anului trecut si s-au separat in luna ianuarie.

Foto: PR.