Andrew Garfield a ratat acest rol important: „Mi-au spus ca nu sunt suficient de chipes”

1
De Maria Constantin
14 ian. 2022

Nu doar actritele concureaza intre ele pe criterii fizice. Andrew Garfield a pierdut un rol de care era obsedat fiindca producatorii nu l-au considerat „suficient de atragator“.

Foarte multe femei nu si-ar putea imagina ca Andrew Garfield poate fi nepotrivit pentru un rol fiindca n-ar fi „suficient de atragator”. Dar exact asta s-a intamplat, dupa cum el insusi a povestit.

„Imi amintesc ca eram disperat”

Intr-un interviu recent pentru Entertainment Tonight in care a prezentat premiul Desert Palm Achievement primit pentru intereptarea din „Tick, Tick … Boom!”, actorul in varsta de 38 de ani a dezvaluit ca in 2008 a pierdut rolul din „Cronicile din Narnia: Printul Caspian” din cauza aspectului sau fizic.

„Cred ca a fost un duel intre mine si Ben Barnes si-mi amintesc ca eram obsedat. Ma intrebam de ce nu sunt eu alesul”, a povestit Garfield.

Potrivit Insider, agenta actorului i-a explicat acestuia motivul pentru care nu a primit rolul: „Fiindca nu cred ca esti suficient de atragator, Andrew.”

„Imi amintesc ca eram tare disperat. Ma gandeam ‘s-a terminat, s-a terminat’. Si actorul acela aratos, stralucitor, Ben Barnes, a luat rolul”, a povestit Garfield.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ben Barnes (@benbarnes)

Barnes a facut o treaba buna

Privind retrospectiv, starul regreta alegerea producatorilor, insa ii recunoaste meritele lui Barnes: „(…) nu sunt fericit cu aceasta decizie si cred ca el a facut o treaba buna”.

Globurile de Aur 2022: Lista completa a castigatorilor

Succesul nu l-a parasit, totusi, pe actorul american, noteaza People. Popularitatea sa a explodat dupa lansarea filmului „Spider-Man: No Way Home”.

In plus, Andrew Garfield a castigat recent Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un musical sau comedie pentru rolul lui Jonathan Larson din „Tick, Tick … Boom!”. Filmul este disponibil pe Netflix.

Foto: PR.