Ashley Graham a pozat insarcinata pentru coperta Vogue: „Am visat la acest moment toata cariera mea“

1
De Maria Constantin
9 dec. 2019

Vedeta si-a sarbatorit sarcina cu o sedinta foto pentru Vogue si a facut cateva marturisiri despre aceasta etapa din viata ei.

Ashley Graham asteapta primul copil cu sotul ei, Justin Ervin, si s-a bucurat de oportunitatea de a poza pentru coperta editiei din ianuarie a revistei Vogue.

N-a trecut mult timp si vedeta a sarbatorit pe Instagram aceasta aparitie, relateaza E!News: „O coperta Vogue!!! – celebrand incluziunea, mamele, sarcina si dragostea. Am visat la acest moment toata cariera mea, inca de cand eram model in Nebraska, acum 18 ani”, a scris ea.

„Multumesc @voguemagazine si #AnnaWintour pentru ca ati gazduit un dialog despre sarcina si experienta de mama care pot fi incredibil de incantatoare, dar si de izolatoare. Comunitatea si sprijinul pe care le-am descoperit de-a lungul acestui drum sunt incredibile si a fost ceva special sa impart acest moment frumos cu fiul si cu sotul meu in paginile Vogue”, a adaugat Ashley.

Ea si-a incheiat mesajul multumindu-i autoarei imaginilor, fotograful Annie Leibovitz: „@annieleibovitz, m-ai facut sa ma simt ca o adevarata zeita insarcinata.”

„Ma simteam singura”

In interviul pe care l-a acordat revistei Vogue, vedeta a vorbit despre experienta sarcinii, pe care a descris-o drept un carusel al emotiilor, si a amintit si cateva sfaturi pe care le-a primit.

„Am nevoie de timp pe care sa-l petrec singura, dar cand ies, de obicei sunt sufletul petrecerii. Acum toata lumea vrea sa vorbeasca cu mine despre cum e sa fii insarcinata”, a spus ea. „E un fel de camaraderie. E o societate secreta despre care nu stiam. Mi-am ascuns sarcina in primele patru luni. Intotdeauna am pastrat controlul asupra corpului meu, cand oricine altcineva ar fi vrut sa-mi dicteze cum sa fiu, dar acum am aceasta viata in mine care imi zice: ‘Nu mai e al tau acum, e al meu’. Si trebuie sa amutesti. Si am simtit ca nu am cu cine sa vorbesc”, a marturisit Ashley.

„M-am ingrasat repede. Si ma simteam singura. Un sfat pe care mi l-a dat stilista mea, Jordan Foster, a fost sa ma imprietenesc cu femei insarcinate. Niciuna dintre prietenele mele nu avea o relatie, daramite sa fie insarcinata. Iar acum am noua prietene insarcinate”, a mai spus ea.

View this post on Instagram

Bumping this to the top of your feed

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Modelul a vorbit si despre continua sa cautare a unor pozitii de sex in timpul sarcinii: „Acum, cu sarcina, lucrurile sunt complet diferite”, a subliniat ea. „Pentru ca acum e burta asta uriasa care poate fi foarte sensibila daca te intinzi pe ea sau daca iei alta pozitie. Am ajuns sa-mi intreb fiecare prietena care are copii sau care este insarcinata ce pozitii practica. Asa trebuie sa fie o discutie normala intre mame”, a spus Ashley.

„Nu stiu nimic despre baieti”

Cu doar o luna inainte de a deveni mama, vedeta abia asteapta sa-si cunoasca fiul: „Nu stiu nimic despre baieti, asa ca sunt tare nerabdatoare.”

„Imi datora un baiat”, a intervenit sotul ei. „Cu toata energia asta minunata, divina si feminina pe care ea o aduce non-stop, vreau un mic partener”, a adaugat Justin Ervin.

Foto: Getty Images.