Ashley Tisdale nu se impaca cu corpul ei dupa nastere: „Inca nu ma simt confortabil“

1
De Maria Constantin
10 iun. 2021

Vedeta incearca din rasputeri sa-si aprecieze corpul si sa nu se compare cu alte femei care au nascut.

La doar doua luni dupa ce a nascut primul ei copil, o fetita, Jupiter Iris, pe 23 martie, Ashley Tisdale marturiseste ca ii este greu sa-si accepte corpul post-sarcina, relateaza People.

„Am lucrat fesele. Chiar daca fac drumetii, pilates, ciclism sau pedalez, inca nu ma simt confortabil in corpul meu”, a spus pentru Frenche cantareata si actrita americana in varsta de 35 de ani.

„Instagram iti suceste rau mintea”

„Da, am inceput sa incap din nou in cativa jeansi, dar nu port marimea pe care o foloseam inainte. Toata lumea tine sa spuna ca dureaza – dureaza pana nasti copilul si dureaza sa pierzi greutatea din timpul sarcinii. Si stiti ce? Asta e adevarul”, a adaugat Tisdale.

Vedeta Disney a mentionat ca retelele de socializare o determina sa fie mai critica cu corpul ei: „Instagram iti suceste rau mintea… se joaca cu mintea ta.”

„Sunt atat de multe modele si influenceri cu care mi-am comparat experienta personala in revenirea in forma. Si dintr-odata au un copil si arata asa?!”, a adaugat ea.

Cum au ajutat-o prietenele

Faptul ca a tinut legatura cu cateva prietene care sunt mame i-a oferit o alta perspectiva vedetei: „Eram de curand la o prietena si doua mamici care nascusera de curand mi-au zis ca arat foarte bine si ca si-ar fi dorit sa incapa si ele in jeansi.”

Fotografia neobisnuita pe care Katy Perry a postat-o la 4 zile dupa nastere: De ce e importanta

„Ele considerau ca aratam grozav si eu tot ma uit in oglinda acasa, gandindu-ma ca as putea arata mai bine. Atunci am realizat ca nu trebuie sa ne comparam una cu cealalta”, a povestit Ashley.

Cantareata incurajeaza pe toata lumea sa se accepte. „Toti avem o experienta diferita si este important sa nu transmitem ganduri negative despre corpul nostru. Ganduri precum ‘nu esti destul de buna, ai putea sa arati mai bine’ trebuie sa inceteze! Mai ales cand intelegi ca organismul tau tocmai a creat si a dat viata unei alte fiinte umane”, a spus Ashley Tisdale.

Foto: Instagram/@ashleytisdale