Fotografia neobisnuita pe care Katy Perry a postat-o la 4 zile dupa nastere: De ce e importanta

1
De Maria Constantin
6 sept. 2020

S-au dus zilele in care silueta perfecta de dupa nastere era atat de idealizata incat nici nu mai stiai daca acea sarcina a existat!

Katy Perry s-a alaturat grupului de vedete care prezinta fara inflorituri fiecare faza a sarcinii, inclusiv una despre care se vorbeste mai putin: postpartum, noteaza Vogue.

Duminica, 30 august, cand multe staruri pop se aflau la gala MTV Video Music Awards, cantareata a dezvaluit pe Instagram Stories cum arata la patru zile dupa ce a nascut. Katy Perry si Orlando Bloom au anuntat ca au devenit parintii unei fetite, Daisy Dove Bloom, pe 27 august.

Foto: Instagram/@katyperry

In selfie-ul pe care l-a facut in baie, artista a pozat in lenjerie intima, cu abdomenul inca bombat dupa nastere si cu o expresie nu foarte fericita pe chip – o imagine total opusa curentului de siluete impecabile promovat de unele vedete in revistele glossy si pe retelele de socializare.

Katy Perry si Orlando Bloom si-au intampinat primul copil: „Inima noastra e inundata de iubire”

Desi Katy Perry nu s-a ferit niciodata sa le arate fanilor si partile mai putin placute ale vietii sale, sinceritatea de care ea da dovada, pe alocuri cu un soi de autoironie, despre imperfectiunea corpului sau este importanta. Nu doar ca scoate in evidenta provocarile de ordin fizic pe care le ridica perioada postpartum, dar contribuie si la lupta contra tabuurilor inradacinate in jurul siluetei ideale si a nasterii.

Asa cum subliniaza publicatia citata, Katy Perry a inceput cu dreptul viata de mama.

Foto: Instagram/@katyperry