Bella Hadid: „Ma simt vinovata ca am o viata incredibila si tot sunt deprimata“

1
De Maria Constantin
12 sept. 2020

Modelul a vorbit despre problemele sale de sanatate mintala si dezvaluit ca Victoria’s Secret nu a facut-o niciodata sa se simta puternica.

Nu se intampla des ca un model cunoscut sa declare ca a lucra pentru o importanta casa de moda nu-ti asigura o viata fericita, lipsita de griji. Bella Hadid a facut, insa, aceasta confesiune, marturisindu-si fragilitatea pe plan psihic si readucand in atentia publicului impactul pe care il pot avea depresia si anxietatea asupra fiecarei persoane.

Vedeta a dezvaluit ca anul trecut, la show-ul Savage x Fenty, a fost prima oara cand s-a simtit in largul ei pe podium, relateaza Glamour. „A fost prima oara cand m-am simtit sexy pe podium. Am mai avut si alte show-uri de prezentare pentru lenjerie intima, dar niciodata nu m-am simtit la fel de puternica pe podium ca acum”, a spus ea pentru WWD.

Hadid, care a urcat de trei ori pe podium pentru Victoria’s Secret, a dezvaluit ca se confrunta de mai multi ani cu probleme de sanatate mintala. „Mult timp nici nu am vrut sa vorbesc despre asta si am trecut prin multe in ultimii ani cu sanatatea mea”, a spus vedeta. „Ma simt vinovata ca pot sa am aceasta viata incredibila, sa am oportunitatile pe care le am, dar cumva sa fiu tot deprimata. Nu are sens”, a adaugat ea.

„Plangeam in fiecare dimineata”

Bella a subliniat ca afectiunile mintale precum depresia si anxietatea nu fac discriminare si pot afecta pe oricine, indiferent de statutul social. „Plangeam in fiecare dimineata. Plangeam in pauzele de masa, plangeam inainte sa adorm. Eram foarte instabila emotional cand lucram 14 ore pe zi, patru luni la rand, cand aveam 18 ani. Cred ca doream doar sa iau o gura de aer. Si asa am intrat intr-un fel de spirala”, a povestit ea.

Modelul in varsta de 23 de ani a scris recent ca acum se simte mult mai bine si ca vrea sa contribuie la destigmatizarea problemelor de sanatate mintala. „Simt ca mi-as face un deserviciu daca n-as vorbi despre ceva precum sanatatea mintala, fiindca este ceea ce am trait eu foarte intens in ultimii cinci ani”, a spus Bella. „Acum sunt aici si sunt bine, dar mi-a luat ceva timp”, a adaugat ea.

Ce mananca Bella Hadid pentru a se mentine supla

Anul trecut, in onoarea Zilei Mondiale a Sanatatii Mintale, Hadid a facut referire la problemele sale intr-un mesaj postat pe Instagram: „Am invatat ca este de mare ajutor sa fii amabil si protector cu tine si cu energia ta. Cand lumea pare ca se prabuseste in jurul tau, ai voie sa ceri ajutor. Nu trebuie sa te descurci pe cont propriu, mai ales cand vine vorba de starea ta mintala”, a scris ea.

Foto: Instagram – @bellahadid