Ce a invatat sotul lui Julianne Hough dupa ce ea l-a parasit: „Plang intruna“

1
De Maria Constantin
7 nov. 2020

Brooks Laich a spus ce simte dupa ce sotia lui a inaintat cererea de divort. El a marturisit ca a invatat sa-si exprime emotiile.

Despartirea de Julianne Hough l-a destabilizat pe fostul jucator canadian de hochei pe gheata. Dar aceasta experienta l-a si ajutat sa invete ceva important. „Am invatat cum sa-mi respect emotiile pe moment si sa le las sa iasa la suprafata”, a marturisit el in podcast-ul sau, „How Men Think”.

Fostul star din NFL, in varsta de 37 de ani, a vorbit despre emotiile sale in episodul de luni al podcast-ului, in care l-a avut invitat pe muzicianul Gavin DeGraw, dezvaluind ca i-a luat ceva timp sa invete cum sa se exprime intr-un mod pozitiv dupa ce s-a simtit „lipsit de emotii in relatiile personale”, scrie People.

„Este eliberator sa-ti pretuiesti emotiile”

„Plang intruna si e minunat. E ceva ce am invatat dupa ce ne-au murit cei doi catei”, a spus el. Cei doi King Cavalier King Charles Spaniel, Lexi si Harley, pe care Brooks si Julianne ii cresteau, au murit in 2019.

„Si tu mai stii…”, a continuat Laich. „Am jucat hochei profesionist timp de 15 ani, ca de la tip la tip. Eu sunt un tip. Dar imi place sa-mi pot elibera emotia cu adevarat, organic, pe moment, si sa nu o reprim”, a spus el.

Laich a explicat apoi ca inainte a incercat sa-si ascunda sentimentele, dar a realizat ca acest lucru era nociv: „Este eliberator sa-ti oferi posibilitatea de a permite emotiei sa iasa la suprafata. Iti spui: ‘O, Doamne. A fost minunat’. Am invatat asta si este eliberator sa-ti pretuiesti emotiile si sa le lasi sa faca parte din viata ta. Pe urma acestea nu mai persista in tine.”

Un mariaj ajuns intr-un punct critic

Fostul hocheist a facut aceste marturisiri la scurt timp dupa ce a devenit public faptul ca Hough, in varsta de 32 de ani, a cerut divortul, dupa trei ani de casnicie. Hough si Laich si-au anuntat despartirea in luna mai. „Ne-am rezervat cu grija timpul de care aveam nevoie pentru a ajunge la decizia de a ne desparti. Am impartasit multa dragoste si respect unul fata de celalalt si vom continua sa ne ghidam cu inimile noastre de aici inainte”, au transmis ei.

Julianne Hough: Motivul pentru care si-a inghetat ovulele si ce face pentru a avea un corp tonifiat

Mai multe surse au declarat pentru People, la inceputul anului, ca Hough si Laich au ajuns intr-un punct critic al mariajului lor. In timpul pandemiei ei au stat despartiti – Laich s-a izolat in Idaho, iar Hough a ramas in casa din Los Angeles.

„Au incercat sa repare lucrurile, dar Julianne si-a dat seama ca este mai fericita avand libertate. Brooks a incercat sa i-o ofere, dar a ajuns si el la limita”, a spus o sursa pentru People.

Cei doi s-au logodit in august 2015, dupa o relatie de un an si jumatate. S-au casatorit in iulie 2017, intr-o ceremonie desfasurata in Coeur d’Alene, Idaho.

Foto: Instagram/Brooks Laich