Ce parere are Ashley Graham despre vergeturile provocate de sarcina: „M-am impacat cu mine si cu noul meu corp”

1
De Maria Constantin
29 mai 2022

Supermodelul Ashley Graham a vorbit cu naturalete despre sarcina si nastere, dar si despre ce a simtit in perioada in care corpul ei s-a transformat dramatic.

Ai putea crede ca Ashley Graham este o vedeta cu multa incredere in ea, de vreme ce se posteaza pe retelele de socializare in lenjerie intima cu vergeturile la vedere. Mama a trei copii, ea a dezvaluit fanilor cum s-a simtit in timpul sarcinii si dupa ce a nascut gemenii.

Ashley Graham: „Sa nu-ti fie rusine sa-ti arati corpul vara asta“

Fostul sex-simbol a devenit „o masina de facut copii”

„Obisnuiam sa fiu un sex-simbol, iar acum sunt o masina de facut copii. Am vergeturi pana la buric. Ce se intampla?”, a spus vedeta in varsta de 34 de ani in timp ce era insarcinata cu gemenii sai, Malachi si Roman.

„Apoi, intr-o zi, am stat un pic si m-am gandit, da-o incolo!'”, a scris Graham. Atunci ea a postat pe Instagram o poza cu burta sa uriasa, plina de semne.”Justin, sotul meu, mi-a spus ca semnele de pe pielea mea seamana cu copacul vietii”, a marturisit Ashley Graham.

„As vrea sa spun ca dupa ce am postat acea poza m-am impacat cu mine insami si cu noul meu corp. Dar n-a fost asa de simplu”, a mai spus ea in cadrul unui material publicat in revista Glamour.

De ce marii creatori de moda refuza sa imbrace celebritatile „plus size”

O nastere traumatizanta

In realitate, supermodelul a trecut printr-o nastere care a marcat-o emotional. Ea a povestit ca in noaptea in care a nascut acasa a suferit o hemoragie abundenta si a pierdut „litri de sange”, iar timp de o saptamana nu a putut sa mearga. Timp de doua luni, Ashley nu a mai iesit din casa.

„Aceasta nastere dificila mi-a remodelat relatia cu corpul meu – simt asta mai puternic ca oricand, asa ca va indemn si pe voi sa va iubiti corpul si pielea asa cum sunt”, a marturisit modelul.

Solutia lui Ashley Graham pentru cresterea rapida a parului: se gaseste in bucatarie

La fel ca multe alte femei, Graham a resimtit presiunea de a reveni imediat la forma de dinaintea sarcinii. S-a gandit ca se va intoarce repede in sala de fitness, dar n-a fost asa: „Mereu am luptat impotriva standardelor injuste si nerealiste si totusi, daca e sa fiu complet sincera, asa am fost, asteptand de la mine insami sa revin. Si repede.”

Increderea a venit treptat

Pentru supermodelul american – care a nascut trei copii si a pierdut si o sarcina, lucru pe care l-a dezvaluit in exclusivitate in editia Galmour – increderea in corpul sau a venit treptat. Au fost zile in care simtea ca nu are niciun control si altele in care gandea negativ despre vergeturile care acum ii trec de buric.

„Sunt un model care a prezentat colectii intregi de lenjerie initima, la naiba! Nu asa trebuie sa arate un fotomodel. Dar apoi, imi reamintesc de faptul ca niciodata n-am fost un model obisnuit. Sunt curajoasa, stralucitoare si frumoasa”, a spus Ashley Graham, punctand ca trebuie sa invete din nou afirmatiile pe care le facea altadata.

Foto: Instagram/@ashleygraham