Cum a raspuns Jennifer Lopez dupa ce a fost acuzata ca foloseste Botox

1
De Maria Constantin
19 ian. 2021

Vedeta a reactionat prompt la un comentariu care sustinea ca ea a apelat la injectii pentru intinerirea tenului.

Dupa lansarea propriei linii de ingrijire a pielii, JLo Beauty, Jennifer Lopez a vorbit de fiecare data cu toata deschiderea despre Botox si a dat asigurari ca nu a facut operatii estetice.

Artista in varsta de 51 de ani a revenit asupra acestui subiect dupa ce a primit un comentariu critic la o imagine pe care ea a postat-o pe Instagram. Cineva a scris ca ea a folosit „categoric” Botox, iar Lopez nu a rezistat si i-a raspuns. „LOL e doar fata mea!!!… Am zis de 500 de milioane de ori… Nu mi-am facut niciodata Botox sau alta injectie sau operatie!! Zic doar”, a scris ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Recomandari pentru cine o critica

J.Lo nu s-a oprit aici si i-a facut cateva recomandari persoanei care a acuzat-o ca minte. „Ia-ti niste produse JLO BEAUTY si simte-te frumoasa in pielea ta!! Si inca un secret JLO BEAUTY: incearca sa-ti petreci timpul fiind mai pozitiva, mai draguta si inaltatoare pentru ceilalti, nu-ti pierde timpul incercand sa-i tragi pe altii in jos, asta te va mentine si pe tine tanara si frumoasa!!! Cu dragoste”, i-a transmis cantareata, adaugand la final doua hashtag-uri in care arata ca frumusetea vine din interior si ca aceasta nu are data de expirare.

Lopez si-a promovat recent noua gama de produse cosmetice JLo Beauty prezentandu-si pe Instagram rutina de ingrijire a pielii si oferindu-le admiratoarelor sale o imagine cu look-ul natural al tenului ei, fara machiaj, scrie Harper’s Bazaar.

„Nu sunt genul acela de persoana”

Potrivit Daily Mail, vedeta a discutat intr-o conferinta cu presa organizata pe Zoom si a spus ca nu a facut operatii estetice. „Nu am facut niciodata Botox… Nu sunt genul acela de persoana. Nu am nimic impotriva celor care fac asta; doar ca nu e stilul meu. Eu am o abordare mai naturala asupra ingrijirii pielii… dar vreau ca produsele mele sa dea rezultate”, a explicat ea atunci.

Jennifer Lopez lanseaza o linie de produse pentru ingrijirea tenului

„Vreau sa folosesc acidul hialuronic. Vreau lucruri care ma pot ajuta, pentru ca nu vreau sa ajung in punctul in care sa am nevoie de seringa. Nu spun ca intr-o zi n-o voi face, dar inca n-am facut-o”, a adaugat artista.

Foto: Instagram/@jlo