Cum a slabit Mindy Kaling fara sa tina o dieta stricta: „Mananc ce-mi place“

1
De Maria Constantin
8 apr. 2022

Actrita americana a renuntat sa-si impuna restrictii in dieta, pentru ca a observat ca nu au avut niciun rezultat.

Mindy Kaling a declarat ca nu a facut nimic diferit in ultima perioada, cand a inceput sa slabeasca. Intr-un interviu publicat marti de Entertainment Tonight, ea a dezvaluit ca nu a facut schimbari majore de dieta dupa ce a nascut al doilea ei copil, un baietel, Spencer, in septembrie 2020.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mindy Kaling (@mindykaling)

„Mananc ce-mi place. Daca tin o dieta restrictiva, nu functioneaza niciodata pentru mine. Trucul meu e sa mananc mai putin din alimentele care imi plac”, a explicat actrita in varsta de 42 de ani.

Nimic spectaculos, doar mai putina mancare

„Mi-as dori sa fi fost ceva mai <<picant>> sau mai interesant in felul in care am dat jos un pic din greutate, dar aceasta e calea pe care am urmat-o”, a adaugat ea.

Circumstantele in care a slabit recent sunt diferite de cele de la nasterea fiicei sale, Katherine, acum in varsta de patru ani, a spus vedeta. „Dupa ce s-a nascut fiica mea am avut filmari la vreo doua luni si tanjeam dupa somon la gratar cu spanac sote. Am zis ca trei luni numai asta o sa mananc”, a povestit ea.

Dupa a doua nastere, Kaling nu a resimtit presiunea de a slabi, intrucat carantina impusa de pandemie a continuat: „A fost ca un concediu de maternitate prelungit. Nu am aparut in fata camerei de filmat, studiourile erau inchise.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mindy Kaling (@mindykaling)

Rebel Wilson: „Oamenii sunt obsedati de faptul ca am slabit atat de mult. Dar inteleg de ce”

„M-am simtit foarte studiata in timpul primei sarcini si cred ca a fost o mare bucurie sa petrec ultimele sapte luni de sarcina cu masca si nimeni sa nu-si dea seama, sa nu-mi faca nimeni poze”, a marturisit Mindy pentru Access.

Relatie speciala cu bona

In aceeasi luna, actrita a declarat pentru People ca nu s-ar descurca de una singura cu cresterea copiilor in conditiile in care trebuie sa si munceasca. „N-as fi reusit sa-mi pastrez cariera profesionala si sa am doi copii cu varste sub trei ani fara relatia incredibil de puternica pe care o am cu bona mea”, a spus ea atunci. „Si cu tatal meu, care vine la mine acasa de cel putin doua ori pe zi ca sa-mi scoata copilul la plimbare si sa o ia pe fiica mea la el acasa”, a adaugat ea.

Actrita a marturisit, insa, ca nu i-a fost usor sa ceara ajutor. „Ne simtim vinovate pentru ca avem nevoie de ajutor si cele mai multe femei nu au neaparat aceleasi resurse. Multi oameni sunt norocosi ca au o familie care ii ajuta, dar mama mea a murit in 2011, asa ca nu am avut de ales”, a explicat vedeta.

„Mai ales in timpul pandemiei am putut vedea cat de importanti si de lipsiti de aparare sunt cei care se ocupa de ingrijirea copiilor”, a adaugat actrita americana.

Foto: Instagram/@mindykaling