Dexter se intoarce: Tot ce trebuie sa stii despre sezonul 9

1
De Maria Constantin
23 iul. 2021

Urmatorul sezon al popularului serial va fi lansat in curand. Iata ce noutati aduce „Dexter”!

Odata cu sezonul 9, universul „Dexter” trece la alt nivel. Cu cateva exceptii, cea mai mare parte a distributiei va include mai multe figuri noi, anunta Us Weekly. Clancy Brown il va interpreta pe Kurt Cardwell, principalul adversar al lui Dexter si „primarul neoficial” al Iron Lake.

Potrivit descrierii oficiale furnizata de Showtime, Kurt isi implineste visul american trecand de la condusul camioanelor mari, cum facea candva tatal sau, la detinerea unei flote de transport si a parcarii locale de tiruri.

„Puternic, generos, iubit de toata lumea, e un tip popular. Daca il ai alaturi, considara-te binecuvantat. Dar daca vrei sa-l infrunti sau ii faci rau cuiva la care el tine, Dumnezeu sa te ajute!”, se arata in descrierea acestui personaj.

Noile figuri din echipa „Dexter”

Printre noii membri ai distributiei se numara Jamie Chung, care va juca rolul unui autor de podcasturi din Los Angeles specializat in criminalistica, si Julia Jones, care o interpreteaza pe prima politista de origine nativ-americana din Iron Lake. Alano Miller va fi sergent de politie.

Cele mai bune seriale care se vor lansa in 2021

In iunie 2021, Deadline a scris ca John Lithgow, care l-a interpretat in sezonul 4 pe dusmanul lui Dexter, Trinity Killer, va reveni in cateva episoade noi. Dexter l-a ucis, insa, pe Trinity, asa ca intoarcerea lui Lithgow ramane invaluita in mister.

Cand va fi lansat sezonul 9

Data oficiala a lansarii noului sezon nu a fost inca anuntata, dar Showtime a promis ca premiera va avea loc in aceasta vara. Filmarile au inceput in luna februarie.

Debra se intoarce, dar cum?

Sora lui Dexter, Debra, interpretata de Jennifer Carpenter, a fost ucisa in sezonul 8. The Hollywood Reporter a confirmat, insa, in luna iulie ca actrita va reveni in serial.

Showtime nu a oferit niciun detaliu despre planul scenaristilor de a o reintroduce pe Debra in joc, dar este posibil ca ea sa revina ca fantoma, ca o plasmuire a imaginatiei lui Dexter sau in flashback-uri.

Cum se va termina tot?

Desi finalul sezonului 8 a fost considerat unul dintre cele mai neinspirate din toate timpurile, scenaristii nu doresc sa modifice evenimentele din ultimul episod, relateaza Us Weekly.

„Nu schimbam nimic”, a declarat showrunnerul Clyde Phillips. „Nu vom trada audienta spunand ‘Ups, totul a fost un vis’. Ce s-a intamplat in primii opt ani s-a intamplat in primii opt ani”, a subliniat el.

Foto: PR.