Dolly Parton a vorbit despre secretele casniciei sale de aproape 60 de ani: „Mi-ar fi placut de el si daca nu era sotul meu”

1
De Georgiana Dorobantu
10 nov. 2023

Dolly Parton este casatorita de aproape 60 de ani, iar acum superstarul american a dezvaluit care sunt secretele din spatele povestii sale de iubire.

Cantareata in varsta de 77 de ani si sotul sau, Carl Dean, s-au cunoscut la o spalatorie din Nashville, in anul 1964, si s-au casatorit doi ani mai tarziu.

Intr-un interviu pentru emisiunea radio britanica Breakfast Show, Dolly a impartasit cu ascultatorii motivele pentru care considera ca relatia sa a rezistat de-a lungul anilor.

„Suntem impreuna de 59 de ani, timp de doi ani am fost iubiti, si am sarbatorit pe 30 mai aniversarea a 57 de ani de la nunta. Cred ca cea mai mare parte se datoreaza faptului ca suntem sinceri si deschisi si avem un simt al umorului aparte”, a declarat Dolly Parton.

„Este nebun, este atat de amuzant si inteligent. Si eu am un simt al umorului grozav, pe care l-am mostenit din ambele parti ale famieliei, deci cred ca umorul a fost intotdeauna de ajutor”, a spus artista.

Ea a adaugat ca „iubirea si respectul reciproc” au fost intotdeauna elemente de baza in relatia lor.

„Exista respect si iubire, iar eu pur si simplu il plac!”

„Mi-ar fi placut de el si daca nu era sotul meu, daca ar fi sotul altcuiva as spune ‘Il stii pe Carl Dean? Nu-i asa ca e amuzant? Nu-i asa ca e un om bun?’. Deci cred ca e vorba de respectul reciproc si de faptul ca ne placem unul pe celalalt”, a mai spus ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Dolly a mai declarat ca pretuieste opiniile sotului ei, iar nu ii spune niciodata adevarul sincer „intr-un mod crud”.

„Daca il intreb daca ii place parul meu, imi spune ‘e prea mult volum dupa mine’ sau ‘pare prea important’, adica i se pare prea rigid. Mereu ii spune asa, ‘pare prea important’. Dar stiu ca daca il intreb – pentru ca el nu se va oferi sa zica – imi va spune adevarul”, a mai dezvaluit cantareata.

Zoe Ball, gazda emisiunii, a intrebat-o care este parerea sincera a sotului sau despre noul ei album.

„Sa fiu sincera, am avut putine emotii”, a spus Dolly despre momentul in care Carl Dean i-a ascultat noul album.

„Cand am terminat tot albumul, el mi-a spus ‘Este foarte bun.’ Si pentru mine este echivalent cu cineva care sare in sus de bucurie si pune stele pe tavan sau ceva de genul asta. Ca el sa spuna nu ca e bun, ci ca e foarte bun, inseamna enorm pentru mine”, a continuat Dolly.

Sotul cantaretei country este recunoscut pentru faptul ca prefera sa se ascunda de ochii publicului, desi ea a distribuit cateva fotografii cu el pe social media in ultimii ani.

„Simt nevoia sa fiu langa el”

In luna octombrie a anului trecut starul american si-a socat fanii atunci cand a anuntat ca se va renunta sa mai sustina turnee. „Nu cred ca voi merge vreodata intr-un turneu”, a spus Parton la acea vreme.

A fost o declaratie surprinzatoare, pentru ca in trecut a spus ca ar prefrera „sa moara pe scena” decat sa se retraga din activitate.

Cu toate acestea, artista in varsta de 77 de ani a insistat ca nu va renunta niciodata complet la cariera sa, ci doar ca nu vrea sa isi lase sotul singur pentru perioade lungi de timp.

„Nu mai fac turnee. Am foarte multe afaceri de care ma ocup. Iar eu si sotul meu imbatranim… Si simt nevoia sa fiu langa el”, a spus Dolly intr-un interviu pentru goodhousekeeping.com.

Foto: Instagram/Dolly Parton