Dua Lipa si-a facut aparitia la Festivalul de Film de la Cannes alaturi de noul ei iubit, Romain Gavras

1
De Alice Papuc
1 iun. 2023

Chiar daca pana acum Dua Lipa a ales sa isi tina relatia privata, fiind concentrata mai mult pe cariera, speculatiile nu au incetat sa existe. Acestea fiind spuse, artista si-a prezentat oficial partenerul in cadrul evenimentului de la Cannes.

Este oficial: Dua Lipa si Romain Gavras formeaza un cuplu. Cei doi si-au facut debutul pe covorul rosu, in cadrul editiei cu numarul 76 a Festivalului de Film de la Cannes. Chiar daca pana acum s-au ferit de lumina reflectoarelor, alegand intimitatea, indragostitii au stralucit pe tot parcursul evenimentului. Conform publicatiei The Sun, “Dua si Romain au dorit sa se cunoasca in liniste timp de cateva luni. Le-a placut sa petreaca timpul impreuna. Amandoi si-au cunoscut oamenii apropiatii si au multe lucruri in comun.”

Aparitie ravasitoare pe covorul rosu

Artista a ales sa poarte o creatie Celine, aceasta constand intr-o rochie neagra eleganta, lunga si cu decupaje amplasate strategic. Crapatura de pe picior si spatele gol sunt detaliile care i-au conferit artistei o aparitie cu adevarat seducatoare. Mai mult decat atat, felul in care rochia se muleaza pe corp ii avantajeaza silueta si ii pune in evidenta atuurile. Tinuta a fost completata de o pereche de sandale cu barete, un machiaj glam si o coafura cu breton care i-a incadrat trasaturile frumoase.

6 lucruri pe care le face Dua Lipa pentru a-si imbunatati sanatatea mintala

Cine este iubitul lui Dua Lipa

 

Romain Gavras nu este deloc strain in ceea ce priveste lumina reflectoarelor. Este fiul regizorului de film Costa-Gavras, in varsta de 90 de ani, care a castigat multiple premii Oscar pentru thrillerele sale. Romain este cunoscut pentru regia unor filme precum “The world is yours” sau “Athena”. De asemenea, a fost implicat si in regia unor videoclipuri consacrate, precum “No church in the wild” a lui Kanye West.

De asemenea, Romain a fost implicat intr-o relatie cu Rita Ora, care a luat sfarsit in anul 2021. In prezent, Romain pare extrem de indragostit de Dua, si nu se teme deloc sa arate acest lucru. Dua straluceste la bratul lui si arata mai fericita ca niciodata. In continuare, intr-un articol The Sun, o sursa sustine ca: “Dua stie cat de important este sa gasesti pe cineva care sa inteleaga domeniul in care activezi. Simte ca Romain o intelege pe deplin. Amandoi sunt persoane creative.” Acestea fiind spuse, relatia dintre Dua Lipa si Romain Gavras pare una solida, iar fanii asteapta sa vada cat mai multe fotografii cu fericitul cuplu.

Foto: Instagram/@dualipa