Dua Lipa a dezvaluit motivul pentru care se simte bine single: „Nu am nevoie de cineva sa fiu fericita. Vreau sa fiu doar eu cu mine”

1
De Cosmescu Elisabeta
14 iul. 2022

Cantareata si modelul britanic, in varsta de 26 de ani, Dua Lipa a dezvaluit recent intr-un interviu publicat intr-o prestigioasa revista de moda ca nu se teme sa fie o femeie singura si ca isi doreste ca urmatorul capitol din viata ei sa-i fie dedicat in totalitate.

Intrebata de editorii celebrei publicatii Vogue cum sta cu dragostea, Dua Lipa nu s-a ferit sa spuna ca refuza sa se mai implice intr-o relatie in viitorul apropiat. „In momentul de fata, nu am nevoie de cineva sa fiu fericita. Vreau sa fiu doar eu cu mine. Si vreau sa invat sa fac asta cat mai bine”, a explicat artista.

Rutina de ingrijire pentru ten uscat pe care o foloseste Dua Lipa: 3 trucuri pe care sa le aplici si tu

Anul trecut, Dua Lipa s-a despartit de iubitul sau, Anwar Hadid, fratele surorilor Gigi si Bella Hadid, dupa o relatie de doi ani, timp in care cei doi au incercat din rasputeri sa isi mentina frumoasa poveste de dragoste. Cu toate acestea, potrivit tabloidului The Sun, linistea cuplului a fost puternic tulburata de probleme inca de pe vremea cand Dua Lipa se afla la Londra cu proiectele muzicale, inregistrand viitoarele sale hituri, iar Anwar locuia la New York.

In noiembrie 2021, cantareata a luat decizia de a pune capat relatiei pentru ca „a duce o relatie la distanta, ce implica multe calatorii, pare mult prea dificit.” Dua Lipa nu e la prima despartire tumultoasa de acest fel. Inainte de a fi cu Anwar, cantareata a format un cuplu cu modelul britanic si prezentatorul tv Isaac Carew. Cei doi au mai fost impreuna un an si jumatate, insa s-au despartit in 2017. Intre timp, cei doi au ramas buni prieteni, apoi, artista a incercat sa-si refaca viata amoroasa, indragostindu-se iremediabil de modelul si muzicianul american Paul Klein.

Cu toate acestea, dupa aproximativ jumatate de an, din motive de infidelitate, Dua Lipa a decis sa puna capat relatiei, intorcandu-se in bratele fostului ei iubit, Isaac Carew.

Ce a fost obligata sa faca Victoria Beckham intr-o emisiune la scurt timp dupa nasterea primului copil: „Va puteti imagina asa ceva acum?”

Dupa o perioada plina de turbulente sentimentale, artista a marturist ca se simte foarte bine single si ca nu se teme sa mearga neinsotita la restaurant. „Multi fani mi-ai scris pe retelele de socializare ca sunt socati de faptul ca eu iau singura masa in oras, dar, sincera sa fiu, fac asta deja de mult timp. Mi se pare un lucru extraordinar sa poti sa faci asta, adica sa te simti bine cu tine si sa ai incredere in alegerile tale, chiar si atunci nu poti avea pe cineva alaturi”, a explicat vedeta pentru Vogue.

Adele, dezvaluiri emotionante despre dorinta de a fi din nou mama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Ea a mai spus ca nu i-a fost usor sa treaca prin atat de multe despartiri si ca acum este bucuroasa cu ceea ce a reusit sa realizeze: „Am facut un mare pas inainte, am evoluat mult. Nu mi-a fost usor deloc. Prima data cand am iesit sigura ma gandeam ca o sa stau doar cu ochii in telefon, dar n-a fost asa. Ma gandesc la faptul ca voi merge singura fara probleme chiar si la cinema, de ce nu? Chiar vreau sa invat sa ma iubesc mai mult, sa fiu doar pentru mine. Nu vreau ca fanii sa creada ca sunt suparata ca sunt singura. Ma simt perfect asa cum sunt acum. Nu-mi trebuie un iubit sa fiu fericita”, a mai marturisit cantareata de muzica disco-pop.

Foto: Instagram/@dualipa