Ce a fost obligata sa faca Victoria Beckham intr-o emisiune la scurt timp dupa nasterea primului copil: „Va puteti imagina asa ceva acum?”

1
De Maria Constantin
10 iul. 2022

Vedeta a povestit ca episodul s-a petrecut la sfarsitul anilor ’90, dupa ce l-a nascut pe fiul ei, Brooklyn.

Intr-un interviu pentru Vogue Australia, designerul in varsta de 48 de ani a povestit ca in 1999, in talk show-ul „TFI Friday”, realizat de Chris Evans, i s-a cerut sa-si dezvaluie greutatea.

Povestea de dragoste dintre Victoria si David Beckham si secretele din spatele unui cuplu aproape perfect

„Am fost la o emisiune TV cu Chris Evans, cu multi ani in urma, la scurt timp dupa ce il nascusem pe Brooklyn. Pot sa spun ca si mama mea s-a confruntat cu aceeasi problema dupa sarcina. Nu inseamna ca ai o tulburare alimentara. Si m-a pus sa urc pe un cantar ca sa se vada exact ce greutate am. Va puteti imagini asa ceva acum?”, a spus Victoria Beckham.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IMAGE Media (@image.ie)

Cat cantarea Victoria Beckham dupa ce a nascut primul copil

In emisiunea mentionata, Evans a intrebat-o despre rutina de fitness pe care vedeta o urma dupa ce a nascut. „Multe fete vor sa stie, fiindca arati din nou fantastic, cum ai revenit in forma dupa nastere. Sunt destul de lenesa. Nu ma duc la sala sau ceva de genul asta”, a raspuns ea.

Evans a intrebat-o apoi daca greutatea sa a revenit „la normal”, ceea ce vedeta afirmase deja. El a dorit, insa, o confirmare. La un moment dat, prezentatorul a scos un cantar de sub biroul la care statea si i-a spus vedetei: „Pot sa verific, daca nu te superi?”. „Asta e oribil”, a raspuns Victoria, inainte de a urca pe cantar. Dupa ce a vazut cat arata cantarul, Evans a spus: „51 de kilograme, nu-i rau deloc, nu-i asa?”

Victoria Beckham a vorbit pentru Vogue Australia si despre poreclele legate de corpul ei pe care le-a primit de-a lungul anilor. „Am fost ‘Porky Posh’, ‘Skeletal Posh’. Dupa ce l-am nascut pe Brooklyn a aparut o poza in care erau sageti spre toate zonele corpului meu la care trebuia sa ma concentrez pentru a pierde in greutate”, a povestit ea.

Ce vor femeile astazi

In mai, vedeta a dezvaluit, intr-un interviu publicat de Grazia, ca perspectiva asupra corpului ei i s-a schimbat de-a lungul timpului. „E o atitudine de moda veche sa vrei sa fii foarte slaba. Cred ca astazi femeile vor sa arate sanatoase si cu forme. Vor sa aiba sani si fund”, a spus ea, adaugand ca, personal, isi doreste „un fund cat se poate de atragator.”

Victoria Beckham se demachiaza cu un produs care costa sub 50 de lei

Sotia lui David Beckham a povestit ca intr-o calatorie in Florida a vazut alte femei care isi acceptau formele si spera ca fiica sa, Harper, ii va calca pe urme: „Sunt multe femei cu forme in Miami si chiar le sta bine, stiti? Se plimba pe plaja din Miami cu putine haine pe ele si arata fantastic. Isi arata corpul cu multa incredere. Cred ca atitudinea si stilul lor sunt cu adevarat eliberatoare. Iar ca mama, mi-a placut ca Harper se afla printre femei care isi pretuiau formele si se bucurau de felul in care arata.”

Vedeta a mai spus ca a gasit un echilibru intre sanatate si rutina de fitness. „Nu-i vorba de o anumita masura. E despre a sti cine esti si a fi fericit asa cum esti. Am gasit echilibrul intre a ma simti bine si a fi disciplinata in a manca sanatos si a face miscare. Cand esti tanar, lupti impotriva acestui echilibru”, a explicat ea.

Foto: Instagram/@victoriabeckham