Povestea de dragoste dintre Victoria si David Beckham si secretele din spatele unui cuplu aproape perfect

1
De Cristina Tudor
17 mai 2021

Povestea de dragoste dintre Victoria si David Beckham a facut sa curga rauri de cerneala in cei peste 20 de ani de cand tabloidele din lumea intreaga se intrec sa ne ofere cat mai multe picanterii legate de acest cuplu.

Au fost zeci de speculatii, s-au incercat sute de ipoteze, insa nimic nu a stat in picioare. Cei mai suspiciosi ar spune: „sigur e ceva la mijloc. Nu se poate ca cel putin unul dintre ei sa nu fii calcat macar o data stramb”. Victoria e superba, iar David Beckham a fost unul dintre cel mai doriti barbati din lume. „Cum de nu a inselat-o niciodata?” sau „Cum de nu a iesit nimic la iveala?”. Ei bine, probabil nu au fost toate lucrurile roz in viata lor, dar in ce cuplu sunt asa? Cert este ca par familisti convinsi si de 22 de ani ne incanta cu imaginea lor la cele mai importante si interesante evenimente mondene.

Cum sa nu vrei sa scotocesti prin amintiri si sa afli cum suna povestea de dragoste dintre Victoria si David Beckham, de la inceput pana in prezent?

Cum incepe povestea de dragoste dintre Victoria si David Beckham?

Incepe atunci cand o Spice Girls se indragosteste de cel mai „hot” fotbalist al momentului. Si continua cu cei doi care au devenit cel mai fashion si iconic cuplu al vremurilor moderne.

povestea de dragoste dintre Victoria si David Beckham
Victoria si David Beckham la MTV Music Awards. 2003
David si Victoria Beckham ne-au furat inimile in momentul in care au inceput sa se intalneasca, in 1997. 22 de ani de casnicie mai tarziu, iata tot ce trebuie sa stiti despre poveste de dragoste dintre Victoria si David Beckham.

David Beckham si Victoria Beckham, nascuta Adams, s-au intalnit pentru prima data in 1997, la un meci de fotbal.
La un an dupa prima lor intalnire, David i-a oferit un inel de logodna.
Primul copil al cuplului s-a nascut in martie 1999, iar ei s-a casatorit patru luni mai tarziu, pe 4 iulie 1999.
In cei 22 de ani de casnicie, marele fotbalist si sotia lui au primit in vietile lor inca trei copii si chiar si-au reinnoit juramintele, in 2017.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Getty Images.