Elle Macpherson a pozat in bikini la 55 de ani: Fotografia de pe Instagram care i-a uimit pe fani

1
De Maria Constantin
26 nov. 2019

Nu degeaba i se spune „The Body“! Supermodelul si-a impresionat admiratorii cu o noua imagine postata pe Instagram.

La 55 de ani, Elle Macpherson continua sa ne uimeasca cu silueta sa impecabila. Cu cinci aparitii pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue, cea mai recenta datand din 2006, ea ramane una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Cea mai noua postare de pe Instagram demonstreaza ca Macpherson poate oricand sa revina in rolul de model pentru a prezenta o colectie de costume de baie. Ea a publicat o fotografie facuta pe o plaja din Bahamas, in care apare in bikini, cu o palarie cu boruri largi pe cap.

 

View this post on Instagram

 

Being Australian , I’m at my most comfortable by the sea. Im so blessed to live in Miami close to the Bahamas where this photo was taken. People ask me what I do to keep in shape. First of all I start on the inside with @welleco super greens , it’s a one and done evolution of the multivitamin and mineral , a beauty support right down to your mitochondria. 💚. I use our clean lean nourishing plant protein as a snack in between plant based meals welleco.com -and I spend as much time as I can in nature swimming , walking – and drink loads of filtered water. Meditation/ reflection/ prayer is a important to me, it only takes 10 mins a day but is a non negotiable. I love @sheilamsperez unique method for lymph drainage and which is key for my well-being. You can check her out on line.and in between body sessions at home @therasage infra red sauna for immune systems , detox – my favorite spa in nyc for all things face @justageless and in Sydney @allsaintsclinic …hair @joshwoodcolour in London and @dafnebeautylounge @goddesslashes in miami @Frankrizziri for hair in nyc.💚

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Fanii au fost uimiti de silueta sa zvelta, ca la 20 de ani.

„Intotdeauna ai fost ‘the Body’ si intotdeauna vei fi”, a scris cineva. „Nimeni nu-i poate fura titlul ‘the Body’ curand”, este un alt comentariu.

Elle Macpherson, frumusetea eterna

Alti admiratori au complimentat-o cu titulaturi sugestive, precum „zeita minunata” si „frumusete eterna”, noteaza Yahoo! News. „Elle, esti o sursa de inspiratie pentru noi, femeile de 50 de ani”, a scris o admiratoare.

Cum se mentine in forma Elle Macpherson: 3 retete care o ajuta sa-si pastreze silueta

Desi recunoaste rolul mostenirii sale genetice, supermodelul australian si-a pus de multe ori forma fizica exceptionala pe seama stilului de viata sanatos, care include multa miscare, wellness si tratamente cosmetice.

„Oamenii ma intreaba ce sa faca pentru a se mentine in forma. Inainte de toate, incep din interior”, a scris ea, mentionand ca se bazeaza pe suplimentele nutritive WelleCo pe care ea le-a lansat si pe o alimentatie in mare parte vegetariana.

Meditatia nu este optionala

Macpherson promoveaza deseori The Super Elixir, un supliment creat si vandut de compania sa, WelleCo, specializata in produse de wellness. Ea a declarat ca bea zilnic aceasta pudra in amestec cu apa sau suc de cocos.

„Petrec cat mai mult timp in natura – inot, merg – si beau multa apa filtrata. Meditatia, reflectia si rugaciunea sunt importante pentru minte: dureaza doar 10 minute pe zi si nu sunt optionale”, a adaugat ea.

Macpherson a mai dezvaluit ca si drenajul limfatic si sauna cu infrarosii dau rezultate foarte bune in cazul ei.

Foto: Getty Images.