Ellie Goulding este insarcinata: Artista va avea primul copil cu sotul ei, Caspar Jopling

1
De Maria Constantin
26 feb. 2021

Vedeta a anuntat ca va deveni mama. Ellie si sotul ei, Caspar Jopling, asteapta primul lor copil.

Ellie Goulding a dat vestea cea mare intr-un interviu publicat de Vogue. Artista britanica in varsta de 34 de ani a dezvaluit ca ea si sotul sau au aflat ca vor fi parinti cam la un an dupa ce s-au casatorit.

„Nu era planificat. Nu credeam ca ideea de a ramane insarcinata va deveni realitate. Sa fiu insarcinata ma face sa ma simt umana. (…) Am forme pe care nu le-am avut niciodata. Imi plac. Si sotului meu ii plac”, a spus Goulding, a carei sarcina a ajuns la 30 de saptamani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de elliegoulding (@elliegoulding)

Efectul poftelor

Autoarea piesei „Lights” a spus ca inainte de a ramane insarcinata se afla in cea mai buna forma din viata sa si cu greu i-a venit sa creada ca abdomenul ei va lua proportii. Insa poftele au inceput sa-si faca repede efectul.

„Am trecut de la aroganta pe care mi-o dadeau salatele mele sanatoase si mic-dejunurile cu seminte si alune, la McDonalds, asta era ce-mi doream cel mai mult”, a spus ea razand. „M-am speriat, dintr-odata pofteam numai la lucruri rele! Ca si cum atunci cand copilul asta a pus stapanire pe corpul meu ar fi zis: ‘La naiba, nu, nu vreau broccoli, spanac, varza! Vreau numai zahar si carbohidrati'”, a continuat Ellie.

Vedeta cunoaste sexul copilului

Cantareata a mai spus ca stie sexul copilului, dar a refuzat sa-l dezvaluie, relateaza Page Six. „Nu este important pentru mine”, a spus ea.

Goulding si Jopling s-au izolat in Anglia dupa izbucnirea pandemiei. Cantareata a povestit ca aceasta experienta a fost dificila: „Intrucat nu a fost ceva ce am planuit pentru acum, stiam ca va fi o aventura solitara din cauza a ceea ce se intampla acum. Cred ca m-a facut sa fiu foarte secretoasa si protectiva.”

A doua rochie de mireasa pe care a purtat-o Ellie Goulding la nunta cu Caspar Jopling: Simplitate si eleganta

Goulding si sotul ei, in varsta de 29 de ani, de profesie dealer de arta, s-au casatorit in august 2019, in Anglia. Cantareata a purtat la ceremonie o rochie personalizata in stil victorian, creata de brandul Chloe.

Foto: Instagram/@elliegoulding