A doua rochie de mireasa pe care a purtat-o Ellie Goulding la nunta cu Caspar Jopling: Simplitate si eleganta

1
De Maria Constantin
3 sept. 2019

Nunta cantaretei Ellie Goulding cu Caspar Jopling, organizata in Yorkshire, Marea Britanie, a fost evenimentul monden al sfarsitului de saptamana, iar rochiile pe care ea le-a purtat au atras atentia in mod special.

Vedeta a inceput ziua cea mare intr-o rochie in stil victorian, realizata de casa de moda franceza Chloe.

A doua rochie, prezentata intr-o fotografie postata pe Instagram, este semnata de Stella McCartney, designerul pentru care a optat si Meghan Markle la nunta cu Printul Harry. Spre deosebire de creatia pe care a purtat-o la slujba religioasa, piesa secundara este un model fara maneci, care ii lasa umerii goi.

Cu o croiala dreapta si lunga pana la pamant, rochia din matase alba ii lasa picioarul stang la vedere, gratie unei despicaturi laterale care urca pana la coapsa.

640 de ore de munca pentru o rochie

Ellie arata perfect in aceasta tinuta eleganta pe care a completat-o cu cercei Bvlgari. Creatia designerului Stella McCartney poate fi admirata si in fotografia postata pe Instagram de unul dintre muzicienii invitati sa cante la nunta vedetei.

Rochia minimalista a fost radical diferita fata de stilul traditional al rochiei pe care a purtat-o la ceremonia religioasa. Opera a directorului de creatie Natacha Ramsay-Levi de la Chloe, aceasta a necesitat 640 de ore de munca, scrie Harper’s Bazaar.

Pentru Ellie Goulding colaborarea cu casa franceza de moda a fost o decizie naturala. „Am fost foarte incantata si nerabdatoare sa colaborez cu Natacha la Chloe pentru rochia mea de nunta. Imi plac brandul si echipa de mai multi ani, asa ca mi s-a parut firesc sa joace un rol important in aceasta zi speciala”, a declarat ea pentru Just Jared.

Vedetele invitate

La nunta cantaretei in varsta de 32 de ani cu comerciantul de arta Caspar Jopling (27 de ani), care lucreaza pentru casa Sotheby’s, au fost prezente numeroase vedete, printre care Sienna Miller, Katy Perry si logodnicul ei, actorul Orlando Bloom, printesele Beatrice si Eugenie si, de asemenea, Ducesa de York.

Artista l-a invitat pe compozitorul ei preferat, norvegianul Ola Gjeilo, sa cante la nunta ei, alaturi de corul de la London’s Royal Holloway University.

Goulding si Jopling, in varsta de 27 de ani, s-au logodit in august 2018.

Cantareata, cantautoare si multi-instrumentista, Ellie Goulding si-a lansat albumul de debut, intitulat „Lights”, in 2010, debutand pe primul loc in topurile britanice.

Ea are la activ colaborari muzicale cu artisti importanti, precum Calvin Harris, Major Lazer, The Weeknd si Tinie Tempah, iar piesa ei „Love me like you do” a fost inclusa pe coloana sonora a filmului „50 de umbre ale lui Grey/ 50 Shades of Grey”. Melodia cu peste un miliard de vizualizri pe YouTube i-a adus artistei prima sa nominalizare la premiile Grammy.

Ellie Goulding a fost desemnata cea mai buna artista britanica in 2014, la gala BRIT Awards.

Foto: Instagram – @elliegoulding