Emma Watson explica de ce a decis sa renunte la actorie

1
De Maria Constantin
5 ian. 2024

La doar 11 ani devenea celebra dupa aparitia in rolul Hermionei Granger, in seria „Harry Potter”. In perioada urmatoarea si-a confirmat din plin talentul, dar in ciuda unei cariere infloritoare la Hollywood, a renuntat la actorie.

Dupa ce a jucat in toate cele opt filme din seria „Harry Potter”, alaturi de Daniel Radcliffe si Rupert Grint, Emma Watson s-a bucurat de o cariera in care a facut roluri remarcabile, cu aparitii notabile in „The Perks of Being a Wallflower” si „Beauty and the Beast”, scrie Marie Claire.

Cu toate acestea, ultima sa aparitie pe ecrane dateaza din 2018, cand a interpretat-o pe Meg in „Little Women”. In ciuda unei cariere infloritoare la Hollywood, Emma a decis sa renunte la actorie dupa aproape 20 de ani, iar intr-un interviu pentru Financial Times ea a explicat de ce nu o vom vedea curand pe ecran.

„Cred ca m-am simtit un pic inchisa. Ceea ce mi s-a parut destul de greu a fost ca a trebuit sa vand ceva ce nu controlam. Sa stau in fata unui film si fiecare jurnalist sa poata spune ‘Cum se potriveste asta cu punctul tau de vedere?’… A fost foarte dificil sa fiu imaginea si reprezentanta unor lucruri in care nu am crezut (…)”, a spus ea.

Emma Watson a mai spus ca nu era foarte fericita. „Am vrut doar sa fiu capabila sa-mi asum niste lucruri si sa pot spune, intr-un mod pentru care sa nu ma urasc, ‘da, am zbarcit-o, a fost decizia mea, ar fi trebuit sa ma descurc mai bine’.”

In anii recenti Emma s-a concentrat pe proiecte noi, inclusiv pe marca ei de gin Renais, fondata impreuna cu fratele sau, Alex, precum si pe regizarea unor scurtmetraje pentru o campanie Prada in care a si jucat. Ea a mai spus intr-un interviu ca ar prelua rolul de regizor al unui clip video pentru un muzician important.

Emma Watson: „Zvonurile despre cariera si viata mea sentimentala au scapat de sub control”

Actrita s-a remarcat in luna iunie cu o fotografie pe Instagram in care purta o rochie Loewe albastra ca cerul, dar admiratorii au fost derutati de silueta care parea sa sfideze gravitatia, potrivit CNN.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Minirochia asimetrica, avand decolteul atat un varf ascutit, cat si falduri atarnand liber, parea sa pluteasca pe langa corpul vedetei, fara vreun mijloc vizibil de sustinere.

Loewe, brandul spaniol condus in prezent de creatorul de moda Jonathan Anderson, a experimentat cu succes in ultimele sezoane rochiile care creeaza iluzii optice.

Rochia mini purtata de Emma Watson facea parte din colectia sa de primavara-vara 2023 care a inclus mai multe piese cu decolteuri similare. De atunci, piesele colectiei au fost purtate si de Zendaya, Emily Ratajkowski si Dakota Fannin, in timp ce Gal Gadot a optat pentru o rochie midi pannier neagra mai subtila pentru un eveniment recent la Tiffany & Co. din New York.

Foto: depositphotos.com