Hilary Duff, insarcinata cu al treilea copil, a fost expusa la COVID-19

1
De Maria Constantin
24 nov. 2020

Actrita americana a filmat recent la New York pentru al saptelea sezon al serialului „Younger”.

Insarcinata cu al treilea copil, Hilary Duff a aflat ca a fost expusa la noul coronavirus si a intrat imediat in carantina. Actrita si-a anuntat sambata fanii, intr-o postare pe Instagram Stories, ca s-a autoizolat. „Expusa la covid. Carantina ziua 2”, a scris ea langa un selfie.

Vedeta in varsta de 33 de ani a avut recent la New York filmarile pentru al saptelea sezon al serialului „Younger”. Saptamana trecuta, ea a fost fotografiata in Manhattan, cu colegul de platou Sutton Foster, scrie People.

Filmarile pentru noul sezon din „Younger” ar fi trebuit sa se desfasoare la inceputul acestui an, insa productia a fost oprita din cauza pandemiei de COVID-19. Actorii din distributie au scris pe conturile lor de pe retelele de socializare ca au inceput filmarile in octombrie. Pe langa Duff si Foster, in acest serial mai joaca Nico Tortorella, Peter Hermann, Miriam Shor, Debi Mazar, Molly Bernard si Charles Michael Davis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Debi Mazar (@debimazar)

Salutari din „Pregnantville”

Hilary Duff si sotul ei, Matthew Koma, au anuntat pe 24 octombrie ca vor avea inca un copil. „Incepem sa crestem!!! Mai ales eu”, a scris Duff pe Instagram.

„Carantina a fost amuzanta. Copilul #3 – 2021”, a scris, la randul sau, Matt Koma, care a trecut ca locatie sintagma amuzanta nascuta dintr-un joc de cuvinte „Pregnantville”.

Ce si-ar fi dorit Hilary Duff sa stie mai devreme despre sex

Duff si Koma au devenit parintii unei fetite, Banks Violet, in 2018. Actrita mai are un baiat in varsta de opt ani, Luca Cruz, cu fostul ei sot, Mike Comrie.

Sambata, ziua in care Hilary Duff a anuntat ca a fost expusa la noul coronavirus, Statele Unite au depasit 12 milioane de cazuri de COVID-19 de la inceputul pandemiei. Potrivit New York Times, numai vineri au fost inregistrate in SUA peste 198.500 de cazuri.

Foto: Getty Images.