Ce si-ar fi dorit Hilary Duff sa stie mai devreme despre sex

1
De Maria Constantin
15 nov. 2020

Totul despre sex, dar mai din timp! Hilary Duff a dezvaluit ce si-ar fi dorit sa afle mai devreme despre sex.

Actrita in varsta de 33 de ani a marturisit cu sinceritate ca i-ar fi prins bine sa cunoasca mai devreme toate aspectele legate de sex. „O, Doamne, credeam ca prima oara cand faci sex ramai insarcinata”, a dezvaluit Duff in episodul din 11 noiembrie al emisiunii „Lady Parts”, gazduita de Sarah Hyland.

Ce credea Ashley Benson despre sex

Invitata si ea in emisiune, Ashley Benson a confirmat spusele colegei sale, detaliind si mai explicit nedumeririle adolescentei: „Eu credeam ca daca ti se baga degetul acolo, ramai insarcinata. Aveam impresia ca orice iti atinge vaginul te lasa insarcinata.”

Hilary Duff si-a amintit ca i s-a spus despre cum sa ii creeze placere partenerului in timpul sexului, nu si despre cum sa se simta bine ea. „Un lucru despre care e pacat ca lumea nu vorbeste cand esti tanar este ca sexul este o placere, nu tine neaparat de iubire. Ai o gramada de simturi diferite in corpul tau si e frumos sa le explorezi”, a spus actrita din „Lizzie McGuire”.

Fosta vedeta Disney a mai observat ca ideea de „a te simti bine cu cineva” nu a fost niciodata pusa in legatura cu sexul. „Cred ca atunci cand esti adolescenta esti invatata ‘Ei bine, ai grija ca el sa se simta bine’ sau ceva de genul asta si asta e o mentalitate teribila cu care sa-ti incepi viata sexuala”, considera ea.

Sfatul vedetei pentru adolescente

Duff a fost apoi rugata sa le explice in 30 de secunde adolescentelor care-i treaba cu sexul. „Cand credeti ca sunteti pregatite sa faceti sex, mai intai trebuie sa va cunoasteti corpul. Invatati cum va simtiti, invatati ce se simte bine pentru voi inainte de a pune in practica cu cineva”, este sfatul actritei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Duff a subliniat ca nimeni nu ar trebui sa se simta presat sa faca sex. „Ai grija cu cine faci sex. Sexul este placere si nu doar pentru el, ci si pentru tine”, a adaugat ea.

Actrita a anuntat luna trecuta ca ea si sotul sau, Matthew Koma, asteapta inca un copil. Cei doi s-au casatorit in decembrie 2019 si mai au o fetita in varsta de doi ani, Banks, scrie Us Weekly. Vedeta mai are un baietel de opt ani cu fostul ei sot, Mike Comrie.

Foto: Instagram/Hilary Duff