Jennifer Lopez, in rolul unei asasine in productia „The Mother“

1
De Maria Constantin
6 feb. 2021

Vedeta va interpreta rolul principal in productia Netflix „The Mother”. Regizoarea Niki Caro se afla in negocieri pentru acest film.

Jennifer Lopez va juca din nou intr-un film Netflix. Ea va detine rolul principal si va fi si producator. Regizoarea productiei „Mulan” (2020), Niki Caro, se afla in negocieri.

Lopez va interpreta rolul unei asasine care iese din ascunzatoare pentru a-si proteja fiica pe care a parasit-o in urma cu mai multi ani. Potrivit Deadline, „The Mother” va fi realizat intr-un stil asemanator cu cel al productiei „The Professional”, semnata de Luc Besson.

Scenariul va fi scris de Misha Green, showrunner al productiei „Lovecraft Country”, si va fi revizuit de Andrea Berloff („Straight Outta Compton”).

Alaturi de Lopez, Elaine Goldsmith Thomas, Misha Green, Benny Medina si Roy Lee vor fi producatori pentru Nuyorican Productions, iar Miri Yoon pentru Vertigo Entertainment.

Pe urmele unui criminal in serie

Dupa cum s-a anuntat in decembrie, Jennifer Lopez va colabora cu Netflix si la adaptarea romanului „The Cipher”, scris de Isabella Maldonado. Actrita si cantareata va detine rolul agentului FBI Nina Guerrera, care se afla pe urmele unui criminal in serie dupa ce acesta publica online coduri complexe si ghicitori despre crimele sale.

Dupa ce a cantat la ceremonia de investire in functie a presedintelui american Joe Biden, Lopez filmeaza acum pentru productia Lionsgate „Shotgun Wedding” si va putea fi vazuta si in comedia romantica „Marry Me”, cu Owen Wilson, care va fi lansata pe 14 mai.

„Hustlers”, un succes important pentru J.Lo

In 2019, Jennifer Lopez a obtinut un succes notabil cu „Hustlers”, care a avut incasari de 33,1 milioane de dolari dupa premiera si 105 milioane de dolari la box office in Statele Unite. Ea a fost nominalizata pentru a doua oara la Globurile de Aur pentru acel rol si a primit o nominalizare si la premiile SAG.

Cum a raspuns Jennifer Lopez dupa ce a fost acuzata ca foloseste Botox

La randul ei, Niki Caro a regizat adaptarea productiei animate „Mulan”, lansata anul trecut in cinematografe si pe platforma Disney+. Ea a mai semnat „Whale Rider”, care a primit premiul BAFTA pentru cel mai bun film la categoria Children’s Award, si „The Zookeeper’s Wife”.

Caro va regiza si adaptarea bestsellerului New York Times „Beautiful Ruins”, scris de Jess Walter, precum si trei episoade ale seriei musical „Daisy Jones & The Six”, produs de Amazon.

Foto: Instagram/@jlo